Ada1311 Bu çayı bilmiyorum ama pelinin çayı diyetsiz verdiriyor kiloları. Kullandım ondan söylüyorum satıcı değilim tamamen bitkisel demiyorum. Linç yemeyim 😃
Ebruferit Esma12 tatlı falan yemiyorum sabah kahvaltı ara öğün aksam yemegi şeklinde canım ekmek de yemiyorum yersem kepekli falan evde Leslie de yapıyorum ama bazen denk gelmiyor fırsatın varsa Leslie de yapabilirsin
hanimeh Mirac-2 yaklaşık 100 kiloyla girdim doğuma şimdi 84 kiloyum 1 buçuk ay olduk. 70 benim fit halim diğer kalan 4 5 kilomuda yavaş yavaş versem sıkıntı olmaz
Mirac-2 hanimeh ne güzel bende 60 kiloyla hamile kaldım 95le doguma girdim 😂 cırpınıyorum düşmek için şükür 67leri gördüm korkmam artık
Esma12 Mirac-2 kadınla konuşuyorum zaten televizyon dada çıkıyor ya zayiflams çayları öldürüyor diye insan korkuyor ama sen denemişsin bende deniyim faydasını görecek miyim
Mirac-2 Tuana4747 yaptım canım yapmam mı yani şöyle söyleyişm yediklerime dikkat ettim sağlıklı beslendim gitti kilocuklar☺️
Mirac-2 Esma12 valla bende cook araştırdım 2 ay olcak kullandıgım bol WC çıkartıyor yağ yakıyor yemeni kesiyor bol su içiriyor ☺️
Mirac-2 Esma12 Sedef kaymaktan al canım o kadın bu ürünleri kullanarak 60 kilo vermiş ben ondan aldım