Esma12 Ariya_12 sağlıklı mi acaba çoğu insan kullanmış paylaşmış kadın ama göbeğim var göbeğinin gitmesini istiyorum ne kadara aldin
Ariya_12 Esma12 fiyatını tam hatırlayamıyorum ama 100 küsür bir şeydi galiba geçen sene hamile kaldım bıraktım
Ebruferit Esma12 DiYet arkadaşına ihtiyacım var yalnız zor oluyor bir başlayıp bırakıyorum 7 Kilo var gitmiyor
Esma12 Ebruferit bende göbek var doğum yapalı 2 ay oldu ama çok kötü duruyor hiç bir pantolum olmuyor ağlamak istiyorum nasıl diyet yapıyorsun
Ebruferit Esma12 tatlı falan yemiyorum sabah kahvaltı ara öğün aksam yemegi şeklinde canım ekmek de yemiyorum yersem kepekli falan evde Leslie de yapıyorum ama bazen denk gelmiyor fırsatın varsa Leslie de yapabilirsin
hanimeh Mirac-2 Ahh ahh benim de tam vermem gereken kilo üstünede 5 kilo daha verdm mi benden mutlusu yok
Mirac-2 Esma12 canım emziriyorum sütümde azalma olmadı sabahları kahvaltıdan 30 dk önce bir tatlı kaşığı koyup içiyorum arkadaşımda kullanıyor o benden fazla verdi 45 gün gidiyor diyetle destekledim ben günde 3 lt su içiyorum 6dan sonra bişey yemedim
Mirac-2 hanimeh ☺️95le doğuma girdim suan 68 kiloyum daha 15 kilo fazlam var bakalım cabalıyorum bende
hanimeh Mirac-2 yaklaşık 100 kiloyla girdim doğuma şimdi 84 kiloyum 1 buçuk ay olduk. 70 benim fit halim diğer kalan 4 5 kilomuda yavaş yavaş versem sıkıntı olmaz
Mirac-2 Esma12 yarıyor diyorlar ama ben sanmıyorum takviye yardımcı bu çay çünkü diyetsiz verilmez diye düşünüyorum ben cook zor kilo veren biriyim oyuzden tek başına verdirmez bence