bestbaby2025 Merhaba menenjit 2.doz nimernix olduk p.tesi 2.doz bexore olucaz 01.09.2025 te yanu 6 aylik asisida 22.09.2025 dediler asilar arasindaki 1 ay mi olmali
syldz61 bestbaby2025 hayır canım bexsero da bu şart yok . Ama nimenrix ile karma aşı aarasnda 1 ay olması gerek
_alininannesi Evet en az üç hafta geçmesi gerekiyor da neden iki aşıyı ayrı ayrı günlerde oluyor onu anlamadım biz hepsini aynı gün vurdurduk
bestbaby2025 _alininannesi merhaba doktor agir gelmesin diyip bir hafta ara koydu bende bir yerde gordum 1 ay yaziyor emin olamadim
_alininannesi bestbaby2025 rota ile üç aşıyı aynı anda oldu oğlum hem de iki dozları da aynı şekilde oldu ağır gelmedi bize ama doktorunuz bilir tabi ki doğrusunu. Siz üç hafta en az ara verin sonra olur 6. Ay aşısını annesi. Çok geçmiş olsun şimdiden 🙏🏻
maygirl bestbaby2025 elbette olmaz.zaten size bi aşı için planlama yapılmıştr.tarihler belirlidr.onlara orantlı hareket etmeniz yeterli.
bestbaby2025 alpaslanmom_ ne bilim doktor agir gelir diyince bende oyle yaptirdim ilk dozuda bu ikinci dozumuz
syldz61 Evet ben de kendi oğluma aynı yaptım. Prospektüs’te de aynısı yazıyor.tetanoz içerikli asilarla aynı gün ya da 1 ay arayla diyor.
bestbaby2025 Mommyhann evet bizim doktorumuzda oyle onerdi o yuzden bir hafta ara koymak zorunda kaldik