miladrian Miracam bende sürekli başlayıp bırakanlardanım 😅 hayat boyu diyet mi yapıcam falan kendimi strese sokuyorum direkt. Spor yapınca biraz düzene giriyorum sonra yine kaçıyor. İmreniyorum sağlıklı, düzenli beslenenlere
erkekannisi2 Miracam evey yoksa cok zor olur vermemiz bi iki ay tutsak kendimizi kurtulucax bu kılolalardan
mamado Miracam bir anda vazgeçmeyin siz de, azaltın. Paketli gıdaları tüketmeyin, evde kendiniz yapın mesela. Ben de aynı yollardan geçtim o yüzden söylüyorum, azaltmak daha sürdürülebilir Oluyor
Miracam mamado Azaltarak gitmek daha mantıklı doğru söylüyorsunuz ysak her zaman daha cezbedici oluyor dozunu bilmek gerek
rachelgreen_ Miracam bir yakınımda var o da iğne kullanıyordu yetersiz gelmeye başladı 2 ayda bir serum veriyorlar şimdi
Miracam rachelgreen_ İğnelerde kademeli aslında benim bildiğim 4 tane var düşük orta yüksek en yüksek neden yetersiz geldi ki acaba iğneyi kullanırken karaciğerden sorun yaşadı mı
rachelgreen_ Miracam yok öyle bir sorun yaşamadı ama bilmiyorum ağrı atakları iğneye rağmen çok sık olmaya başlamıştı doktor da yeterli gelmiyordur diyip seruma başlattı
rachelgreen_ Miracam öyle size de 🙏🏻 sonradan iltihaplı romatizmadan sedefli romatizmaya döndü bir de teşhisi. Serumun onunla da alakası olabilir