Gokturkmom Anne olmak çok güzel ama bazen yorucu olabilir. Kendinize küçük anlar yaratmak sizi daha mutlu bir anne yapar. ☕🌸 Bugün kendinize sadece 10 dakika ayırın: kahve, yürüyüş, müzik… ne isterseniz! Siz kendinizi nasıl şımartıyorsunuz? 🍓🍰😋🥤
newwmommy Gokturkmom afiyet olsun güzel görünüyor ben hala alışamadım galiba anneliğe bırakın şımartmayı duş almaya vakit bulamıyorum bebeğim 25 günlük desteksiz bakıyorum ilk günden beri ve yoruldum
Gokturkmom newwmommy ilk zamanlar zor gibi gelse de insan sonradan o tempoya alışıyor hemde bebiş düzene giriyor hiç üzmeyin kendinizi 🥰🫂
prensesmasal newwmommy Desteksiz bakmak inanın daha iyi kayınvalidem kırkım çıkana kadar yanımda kaldı keşke kalmasaydı dediğim çok oldu insanı bunaltıyorlar durduk yere strese sokuyorlar sonra neden sütün gelmiyor oluyor sizin yüzünüzden diyecen de. Neyseki gitti de rahatladım evet zorlanıyorum ama en azından kafam rahat
Mryasmin Mutlu anne mutlu bebek bende buna %100 katılıyorum 💐 Akşam üzeri müzik dinleyip bisiklet turu yapıyorum babasida oglumuzla ilgileniyor. Bana çok iyi geliyor
Gokturkmom Mryasmin Kesinlikle 🥹💜Kendimize de zaman ayırmalıyız gerek bebiş uyurken gerekse babası ile bişeyler yaparken hava almak,sıcak bi duş ,mini bi bakım ,güzel bi kahve olabilecek şeyler bunlar 🤭😍
Mryasmin Gokturkmom evet kesinlikle. Çevremde kocası evde kendisi gezmeye gidiyor diyen eski kafalı insanlarda var . Kendimize vakit ayırmamız dinamik olmamız hem eşimiz için hem bebeğimiz için ne kadar faydalı oysaki . Bugün mini bir kaza yaptım arabayla. Geçmiş olsun demek yerine çok geziyorsun dediler 😅
Gokturkmom alparslan38 Afiyet olsun çoğu zaman o uykudayken içiyorum ama onunla birlikte içtiğimde oluyor 😍
Gokturkmom beybitolat Bende mümkün olduğunca onunla yapıyorum yalnızken de güzel gidiyor bazı günler 😋🥹😍
Seryy_ Gokturkmom tatilden sesleniyorum 😬ne plajda duruyor ne otelde mekik dokuyoruz😆tatil mi yapıyorum belli değil çok zor 😆