Herkese merhaba. 10 aylık bir bebeğim var ve bundan 1 ay kadar önce koltuğa tutunup ayağa kalkmaya çalışırken sırt üstü kafasının üzerine düştü ve bilinci kapandı. Düştüğü yer yumuşak bir zemin olmasına rağmen(halının üstüne yorgan sermiştim) katılma nöbeti denilen nöbeti geçirdiğini söyledi doktorumuz. O an panikle ne yapacağımı bilemedim ve hemen ambulans çağırdım. Geldiler kontrol ettiler,onlar gelene kadar bilinci yerine gelmişti. Şu an için iyi olduğunu kusma,uyku hali gibi bazı belirtiler olursa hemen doktora götürmemiz gerektiğini söylediler. Birkaç gün takip ettik çok şükür bu belirtilerin hiçbirini yaşamadık.Ankarada yaşıyoruz ve 2 hafta önce Denizliye ailelerimizi ziyarete geldik. Dün yine misafirlikte koltuğa tutunup kalkmaya çalışırken sırt üstü kafasının yanına düştü. Bilinç gitti,kaskatı oldu,ellerini yumruk yaptı,sıfır tepki,ağlama yok. Birkaç dakika sonra bir anda çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Ne kadar korktuğumu anlatamam size. Apar topar hastaneye acile götürdük. Fakat çocuk uzmanı olmadığı için ilgilenmediler.Önemli bir şey görünmüyor diyip çocuk acil bölümü olan Pamukkale Üniversitesi Hastanesine ya da devlet hastanesine götürebileceğimizi söylediler. Ankara’daki doktorumuz arayıp durumu anlattığımda yine bir katılma nöbeti geçirdiğini düşme sonrası da çocuklarda bu durumun sıklıkla görüldüğünü ama yine de bir çocuk nöroloji uzmanının görmesinin iyi olabileceğini söyledi. Aranızda sıklıkla bu durumu yaşayan var mı? Bir de Ankarada iyi bir çocuk nöroloji uzmanı konusunda desteklerinizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler.🩷