cennetkokulumm Gündüzleri evinize güneşin düştüğü öğle saatlerinde Bebeğinizin kollarını bacaklarını açın güneş direk değecek şekilde karşısına yatırın ama gözlerini ve başını koruyacak şekilde. D vitamini kullanmak bile büyüdüğünde vitamin eksikliğnini önüne geçmiyormuş en önemlisi güneşten alması. Ve güneşte ki vitamini sadece kollar ve bacaklardan alır. Ama camdan düşen güneş değil direk vurması gerekiyor. Ben Ardahan da yaşıyorum 1 gibi salonun yerine güneş düşüyor açıyorum camı kolsuz zıbınla 25 dakika kadar bekletiyorum. Bunu yapmanızı öneririm. Uzun oldu ama bi örnek vereyim. Görümcemin 3 kızı var. İki tanesini hiç güneşe yatırmadı. Sadece ilaç kullandı. Son kızını düzenli olarak güneşte bekletti. Şuan ilaç kullanan kızlarından vitamin eksikliği var küçüğünde yoktur o yüzdem en garantisi Güneş Güneş Güneş 😂😂 bu arada Yaşadığın yeri Güneş görebilme imkanı var mı yok mu diye sordum. Ben Doğuda yasıyorum Ardahan da soğuk yer ama yine de 1-2 derece olduğunda bile bu anlattığımı yapmaya çalışıyorum 🙏 ay çok uzattım çenem düştü 😂😂