cicimomy rabiacetn valla ya birde herkes eskilerini veriyo yeter artık dedim ilk defa bir tane yeni birsey alıyım dedim üzülüyorum bazen
rabiacetn patateskizartmasi bizde aynı balkonda falan yer sofrasında yiyoruz eşim seviyor yer sofrasını arada esiyor bize de. Bu ayrıntıyı dikkat etmemiştim sayenizde aydınlandım teşekkür ederimmmm
hasrettecas rabiacetn evet o yüzden ikinci el aldım öbürleri plastik olanlar he m küçük geldi bana hemde rahat değil vakit geçirmiyor bebekler Orda dışarda yediğimizde onlardan oluyor cafelerde fln durmak istemedi hiç
rabiacetn hasrettecas evet bi de bebeğe olması var. Oğlum normalin 2-3 ay üzerinde bi boy ve kiloya sahip o yüzden beni endişelendiriyor bu durum
cicimomy rabiacetn gerçekten öyle içim içimi yiyor kimseyi dinlemeyip kendi bildiğini yapmak daha iyi😅🥲
hasrettecas rabiacetn evet benim öyle ve bir süre sonra içinden kendilerini çok kolay atıyorlar zor yani rahat olması önemli bence
patateskizartmasi muhammedmetininannesi ben 1 yıldıe kullanıyorum ve sürekli olarak. Ayakları da demir zaten. Çok dayanıklı. Neden böyle dediniz ki kullandınız mı
ebraraslanates rabiacetn ikea antilop çok memnunum hem de çok uygun fiyatlı çok pratik gönülden tavsiye ederim