yagizemir44 Kızlar oğlum dün kazanda kaynayan suyu kovaya almıştık onun üstüne düştü gobek kısmında bir kaç yerde yanık var soğuk su uygulayıp üstünü çıkardım su toplamamisti ama deri soyulmustu doktora götürdük krem falan sürdü de sizce iz kalır mı ya da iz kalmaması için ne yapabilirim 19 aylik çocuğum
aslanmomy yagizemir44 aman çok geçmiş olsun eczanede satılıyor iz yapmayan yara kremleri var alabilirsiniz
miniklerimad yagizemir44 çok üzülerek söylüyorum ki tıpta ki yanık tedavisi yanlış bir tedavi yöntemi kaçıncı derece yanık çok mu
Sungerbob yagizemir44 Çok geçmiş olsun benim de parmağım da yanık olmuştu eczane iki tane krem verdi onları karıştırıp öyle sür dedi çok şükür iz kalmadı sizde bi eczaneye danışın isterseniz
tunaaamom24_ yagizemir44 çok geçmiş olsun, ek olarak kantaron yağı, yumurta yağı, ve iyot dönüşümlü kullanın. Kantaron yağı ve iyot yıllardır kullandığım şeyler çok faydasını görüyorum ama yumurta yağını sadece yaniga çok iyi geldiğini biliyorum deneyimlemedim.
yagizemir44 miniklerimad kaçıncı derece olduğunu soramadım o an ki can havliyle ama baloncuk falan oluşmamistj sonrasında deri kendi kendine soyuldu
yagizemir44 Sungerbob inşallah geçer ya çok üzülüyorum üzerinde nazar olduğuna inanıyorum çünkü geçen haftalarda dudağını patlatti 4 gündür hastanede yatıyordu ishal atesten yeni taburcu olduk derken şimdide bu 😓bi an kendimi yetersiz hissettim yani bakamıyorum galiba çok suçladım kendimi
Sungerbob yagizemir44 Öyle düşünmeyin yetersiz falan değilsiniz hepimiz insanız yetemediğimiz zamanlar tabiki de olacak. Allahım şifa versin inşallah 🙏🏻 bol bol okuyun nazar olduğunu düşünüyorsanız. Bir an önce yaraları da iyileşir inşallah
Kuzularinanasi yagizemir44 bilip bilmeden bisey sürmeyin.doktor zrn pansumana cagirir gun asiri veya hergun.bnm bacagima kettldan kaynar su dokulmustu.deri soyulmustu epeyce.hergun pansuma cagirmisti sargiliydi.sargi cikinca contraktubex onerdi onu surdum iz kalmadi diyebilirim.
yagizemir44 Kuzularinanasi doktor 2 gün sonra pansuman icin gel dedi o zaman gideceğim bakalım tekrardan teşekkür ederim 💖
ebrumiragok yagizemir44 çok geçmiş olsun doktor gerekli tedaviyi söyler ama silverdin diye yanık kremi var herhangi bir durumda kullanıyoruz tamamen geçirmese de izi gidiyor bir zaman sonra evde kurudukça sürebilirsiniz
seros3535 yagizemir44 Benim ayağıma kaynar su dökülmüştü artı çorap vardı bildiğin eridi baya bir izi oluşmuştu keniğime kadar görünüyordu nerdeyse kantaron yağı kullandım iz falan kalmadı çok geçmiş olsun
Deletedmom2987 yagizemir44 normalde üstünü çıkararak değilde makasla kesmeniz lazımdı çünkü yanık deriyi de kaldırabilirdiniz çıkararak maalesef Türkiyede çoğu hastanede yanık ünitesi bulunmamakta Allah korusun daha ciddi yanıkta olabilirdi oğlum düşüp alnını yarmıştı iz kalmasın diye cildiye doktoru siliskar diye bir jel önermişti tedavisi bittikten sonra doktoruna danışıp kullanabilirsin ama yanıklarda iz kalıyor maalesef çok geçmiş olsun
simal12 Benim kızıma çay döküldü biz madacasarol birde fito kullanıyoruz ayağına bacağına belirli bir azalma var ama tamamen geçmedi daha
kubraadt @“yagizemir44” belki e nabızda Hastane Ziyaretleri bölümünden kaçıncı derece yanık olduğu yazıyordur.