Yunusilann Var mı yok mu yeter piskolojim alt üst oldu o lanet müslüman olmayan insanlardan gelen virüs var mı yok mu 😒
Neslihanaras Yunusilann herşey bişey söylüyor yok ankarada var yok izmirde var sanmıyorum canım tv hergün açıklıyor türkiyede yok diye. Olsa söylerler hem baya önlem alınmış irandan sonra. Heryer kapalı inşallah bulaşıp gelmez buraya ve biran önce yok olur gider bu hastalık dünyadan... havalar ısınsa aslında sıcakta yaşamıyomuş o hastalık ölüyormuş hemen dua edelimde gelmesin🙏🏻🙏🏻
Cicekimftm Yunusilann şuan hiç bir vaka yok . Buna sevineceğimize, aslı olmayan uydurduk haberlerle birbirimizi endişeye sürüklüyoruz. Hayır çıksa rahatlayacakmıyız milletçe? Bilemedim.
Kubraegir Yunusilann Şuan belirlenmiş Bi vaka olarak yok. Ankarada gözetim altındalar kuluçka süresi 14 gün olduğu için tutuyorlar. Ayrıca olası Bi virüse karşı Erzurumda sahra hastaneleri yapıldı. Kuluşka süresinde olup olan var mı bilmiyorum ama şuan belirlenmiş Bi vaka yok
[silindi] Yunusilann sınır kapıları açıldı valla giren çıkan belli değil bence gelmiştir. (Diyee düşünüyorum) ama benim virüsten önce düşündüğüm suriyedeki askerlerimiz acaba ne yapıyorlar😏
Yunusilann Neslihanaras Cicekimftm Kubraegir her biri bişi diyo her dka haberleri açıp bakıyorum bişi yok deniliyo whtsap üzeri ses kayıtları yollanıyo kim olduğu belli olmayan vay efendim bilmem nerede var gizleniyor şöyle böyle çok üzülüyorun kendim için değil tabi yavrum için 😔😔😔
Cicekimftm [silindi] sınır kapıları gidenlere açıldı,gelen öyle elini kolunu sallayıp giremez iyi araştırın.
Misssss [silindi] valla takip ettiğiniz gündemden anladığınız bu mu? Sınır kapıları gidenlere açıldı. Giren çıkan belli değil diye bişey yok yani
[silindi] Cicekimftm onu biliyorum ama giden mültecilerden geri gelende olmuş. Araştırmaya gerek yok diye düşündüm🤔
Zeynept Var böyle virüs çünki Azerbaycandada yayılmış millet korku içinde .Türkiyeye gelmemesi bence imkansız bir şey illa gelir ama kendimizi korursak bir şey olmaz hasta olan her kes dışarıys çıkarken maske takarsa elleri sık sık yıkarsa bişey olmaz.
Cicekimftm Yunusilann vallahi bende de 3 tane çocuk. 1 orta son,diğeri ilk okul,4 aylıkta minik . Kul kaderini yaşar.söylentilere bakmayın. Miş muş hepsi.
Neslihanaras Yunusilann yok canm bizede dendi yok ankara hastanesi karantinada bilmem ne hergün söylüyolar sanmıyorum saklancağını bilmiyomusunuz insanları abartmayı seviyolar iştee bilemiyorum bulaşcağınıda sanmıyorum bende öyle evlatlarımızı düşünüyoruz ilk tabikide bi ara bende kafayı çok takmıştım amaa şuan fazla takmıyorum herşey olacağına varır dua etmekten başka çaremiz yok malesef
Huzurum12 Yunusilann varmis canim irandan gelen dogubeyazit sınır kapisindan gelenlerden varmis yatıyorlarmış şuan
Tugba68 Sehitlerimizin sayisini yalan soyledikleri gibi onuda yalanliyorlar gelen giden belliki degil illaki vardir
Deletedmom143 Yunusilann Böyle bir vaka olsa sizce açıklama yaparlar mı? Millet ayaklanır diye devlete düşman olur diye gerekli önlemler alınmadı diye açıklama yapmaz kimse. Bir çok ilde var olduğunu yakınlarımızdan duyuyoruz inşallah yoktur ama var gibi.
Bussiv Deletedmom143 virüs yok virüs için ilaçlar üretildi eğer virüs olan biri olsa ilacı deneyecekler sağlık bakanı yakınımız ordan biliyorum
Cicekimftm Deletedmom143 polemik yaratan ben miyim? Yazdığımıda bir bakın. Neyse boşverin. İnşallah ülkemize gelmeyecek bu virüs.dualarımız bu yöne. Sevgiler..
[silindi] Sariiannee pek takılmıyorum çok bilmişlik yapıyolar sanki kendileri giren çıkanı kolluyor . Ben kendi düşüncem ülkeye giren çıkan belli değil dedim hemen bi savunmaya geçtiler 😁😋