lettuce
benim bebişim 5 ay 14 günlük yaklaşık 1 hafta oldu başlayalı
herkes 3 gün kuralı demiş ama dr ler artık pek önermiyor bana da mantıklı gelmedi sonuçta alerjen olmayanlarda var içlerinde, bende tatlarına alışması için 2 gün verdim ilk kabak,havuç, tatlı patates ilerledik ve yoğurtta verdim ondan önce meyve ile başlamak istemesekte başladık mecbur biz yerken saldırıyordu istekliydi meyve süzgecinde üzüm ,şeftali,karpuz,armut verdik bugünde kivi yerden meraklandı diye kivi tattırdık çok az ama sanırım asitliymiş o baktım forumdan bazı doktorlar bişey olmaz demiş bazısı 10. aydan sonra demiş bilemedim verdik
ilk kabak tattıgında yarım küçük kabagı yiyemedik 2. gün yarım küçük kabak yedi içerisinde her verdiğimin zeytinyağı kattım havuçu da yedi yarım olarak 1-2 kaşık bıraktı tatlı patateside ilk gün çeyreğini bugün yarım patatesi bitirdi ben zorlamadım tabiki istemediği anda direkt kestim
- ay kontrolünde doktoru ek gıdayı açıkladığında sormuştum bizimkisi biz yemek yerken kucağımda saldırıyo yemeklere istekli davranıyor kasıgı agzına götürdüğünde istiyor fazla yemek isterse tadım günlerinde de verebilirmiyiz istediği kadar diye sordugumda verebilirsin yeterki istesin demişti o yüzden içim rahat
yarında kapya biber denicez 2 gün sonra patates denicez sonrasında bilmiyorum ne kaldı ne verilebilir sebze mi tahıl mı meyve mi ya da verdiklerimi mi karıştırayım bilmiyorum