prenses_annesiiii Kizlarr regl 3 günüm gecikiyor gebelik testi yaptım silik çıktı kan verdim sonucu 8.57 çıktı gebelik varmı yokmu Dr var ama iki gün sonra yenilemek lazım dedi çok düşük neden acaba eşime sürpriz yapsam erkenmi
mamacitaa_ prenses_annesiiii regl geçmesine bu kadar dusuk olması normal değil bence. Kan vermeyi yineleyin, inşallah istediğiniz gibi olur her şey bir iki gün daha bekleyin 🥰
Pirasalipuding prenses_annesiiii ben tüp bebek yaptırdığım sıra 10 çıkmıştı doktorum olmuş ama gelişmemiş dolayısıyla gebesin diyemeyiz zaten kendi kendine düşer 2 gün sonra kan ver düşüşe geçer demişti ve akabinde adet olmuştum
subrk prenses_annesiiii Beta 5 üstü gebelik var deniyor ama 3 gün geçtiği için daha yüksek olmalıydı. Geç döllenmedir belki.3-4 gün daha bekleyip tekrar kan verin
SooMin prenses_annesiiii gayet normal birşey ilk gebeliğimde 8 gün geçince kan verdim 61 çıkmıştı geç döllenme diye bir olay var
Pirasalipuding prenses_annesiiii çok düşük yükselmesini takip etmelisiniz eğer hızlı bir şekilde yükselirse var ama düşüşe geçerse kimyasal gebelik olmuş olabilir
3boysmom prenses_annesiiii normalde 5 üstü pozitif sayılır, betanın düşüklüğü değil 2 günde bir düzenli artması önemli. bence beta takibi yapın💓
gokyuzundekidinazor Şuan gebelik var fakat beta düşük çıkmış yani dış&kimyasal gebelik olabilir sevinmek için erkem beta yükselicekmi takip et canım 1 hafta daha
prenses_annesiiii Sürpriz için erkenmi o zaman kızlar kızım çok istiyor kardeş sürpriz yapicaktim eşimle kızıma
kitapsever_ prenses_annesiiii canım geç döllenmedir muhtemelen strese sokma kendini kan verirsin tekrar