momas Kızlar oğluma kışlık alıcam lcw den şu an tam 12 aylık. Şimdi ben 12-18 ay mı yoksa 18-24 mü alayım? Uzun süre giyicek çünkü ama 18-24 büyük olmaz mı çok arada kaldım ya bilen analar bi el atınn🥲
[silindi] momas oglunuzun yasi degil bence boyu ve kilosu onemli beden secimlerinde. Ben genelde yasa gore degil bedenine gore seciyorum
metemom_ momas ben 12-18 bakıyorum asko Kilosu 10 boyu 76 şuan çok büyük olunca da katlama sıkıntısı oluyor
oylesinebiri__ momas bebeğim 11 aylık 12 -18 giydiriyorum biraz rahat olsun diye o kadar siritmiyor 9 kilo 75 boy
momas yaranamadim [silindi] Şu an 10.600 kilosu boyu 76 şişman bi çocuk değil normal yani arada kalmamın sebebi aslında 12-18 aya baktım kilo aralığı 10-11 diyordu anlayamadım
[silindi] momas ozaman ben olsam 18.24 ay alirdim cunku daha havalarin sogumasina kafadan bi 3ay var 3ayda mutlaka kilo alacaktir ve soguklardada bi tık kalin giydirdigimiz icin 12.18 sıkabilir diye dusunuyorum.
momas yaranamadim bi mağazaya gidip bakıyom sonra netten alayom garanti olsun yaa sonra iade ile uğraşmıyım en iyisi
momas [silindi] yani şöyle bide ben kurutma kullanıyorum illaki bi tık çekiyor hani onu da düşünürsek dediğin gibi zAten hemen de giymiycek ki. Belki bi mağazaya gider bakarım yaa öyle alayım netten mağaza pahalı çünkü netten kuponla falan alıyorum iyi oluyor
momas metemom_ ya aşko hani daha tee giyecek önümüzdeki seneye nisan mayısa kadar sonra bi daha bi daha almak isteyorum ama 18-24 te büyüktür yaa
Deletedmom_216 momas buyuk olsa bile yine kivirir katlarsiniz ama 12 18 ay icin suan erken kislik alisveris olarak. Suan hala havalar sicak tam kislik giymesine bence hala daha var.
momas Deletedmom_216 şu an alsam evet giymez anca 1-2 ay sonra giyecek e k zaman da 14 aylık olcak nerdeyse öyle ara beden ki bilemedim iri bi çocukta değil diğeri de büyük çuval gibi olmasın
Aysunnkaya momas bence 18-24 alın ben öyle yaptım sakın 12 ay alma bi ay anca giydirirsin ama büyük alırsan bütün kış giyer
momas Aysunnkaya arada eğer çok fark yoksa 18-24 evet mantıklı diğerini alsam zaten daha şimdi giymiycek ki en az 1.5 ayı var eylülde sıcak oluyor çünkü
Deletedmom_216 momas mesela ben bilerek buyuk aliyorum hem oversize gini dursun diye hemde daha uzun sure giyebilsin diye. Bana sorcak olursaniz o yizden buyuk almaniz daha iyi. Hadi altlarda ayina daha uygun olani alin ama yst alirken buyuk alin tercih sizin tabi
alpmila momas ben lcw den hep bir beden büyük alıyorum normalde ama kızım 11 aylık 9,5 gr 12 18 tam oluyor kışlıkları 18 25 düşünüyorum önce bir iki takım aşıp deneyin ona göre alırsınız