tubayday Kızlar kızım 1 bucuk yaşında 9 kılo ne yaptıysam kılo aldıramadım yeme içmesi cok zor artık bu durumu cok sıkıntı yapıyorum bugün yıne yemek vermeye calıstım agzını acmıyor zorla acıyor yemese bıle heryerı yemek yapıyor agzı yüzü yağ içinde kalıyor herşeyı zor bir cpcuk zorla vermeye calıstım yıne yemedi bende bagırıp cagırmaya başladım konuşmadım hiç kustugumun farkındaydı ama bu durumda o kdr cok bıktım kı kendımı bı yerlerden atasım geliyor şimdş uyudu her anne gibi tabıkı vıcdan yapmaya başladım var mı benı. Durumumda biri yemesi uyuması o kdr zor ki anlatsam bile ınanmassınz çaresizim artık ya geceleri uyumuyor bende uyuyamıyorum desteksız buyutuyorum en son ne zaman dogru duzgu. Uyudugumu bıle hatırlamıyorum
26merve26 tubayday benim oğlumda öyle ataktı dişti derken 12. Aydan beri kilo alımı yok belki de daha fazladır şuan 15 aylık 12 kilo ama bayadır böyle ve sıfır iştah bir gün içinde 2 zeytin birde yarım muzla duruyor gerisi anne sütü ama diş çıkarıyor bu ara azı dişlerini hem huysuz hem yemek yemek istemiyor herşeyi reddediyor ağzına almıyor eline dahi almıyor hadi diyorum yarı oynasın yarı yesin yok yok yok bende saldım bakalım bu ara yenidoğan gibi verip emiyoruz geçici bişey olmasını ümit ediyorum artık
tubayday Rwerdst meme ıcıyor ve artık memeden koparamıyorum gece sayısız kalkıyor meme dıyor vermeyınce kıyametı koparır
tubayday Yemeği yetiştıremıyorum temızlık yapamıyorum hıcbırsey yapamıyorum benım yemek yememe bıle ızın vermez surekli ılgı alaka beklıyor kendı kendıne oyun oynaması yok saat 4 oldu ve ev almış başını gııdyor ne yapacagımı sasırdım
oglumubeklerken tubayday memeyi kestiğiniz zaman düzelecektir merak etmeyin. Benim oğlum yaklaşık 2 yaşına kadar kahvaltı etmedi, geceleri sürekli kalkıp emdiği için sabah karnı tok oluyormuş meğer. Emzirmeyi kestikten sonra çok şükür düzeldi kahvaltı sorunu.
Rwerdst tubayday memeden dolayı yemiyordur. Memeyi kesince düzelir. Bizde 17. Ay civarı bıraktık. Çocuğum o sıra 10 kilo gelmiyordu şuan 25 aylık 11 buçuk kilo. Arkadaşlarımın çoğunun çocuğu yemek yemiyordu memeyi kesince iştah açılıyor. Ayrıca yemedikleri yemekleri bile yiyorlar.
blueberryyy__ tubayday çok emdiği için yemeği reddediyordur. Ee annes sütünün doyuruculuğu da bir süre sonra azalıyor maalesef o yüzden de kilo akımı yok. Memeyi azaltmalısınız direkt başka yolu yok
tubayday blueberryyy__ Bıraktırmaya calısıyorum ama bu sefer daha cok memecı olmaya baslıyor ne yapacam nasıl bırakacam bılmıyorum ki
blueberryyy__ tubayday yani tamamen kesmek de olmaz işte bir şekilde denge kurmanız lazım bağımlıysa baya zorlayacaktır
papy tubayday merhaba emzik alışkanlığı var mı çünkü bebekler emerek rahatlar süt akışı olmasa bile bu onları tatmin eder.Emzik alışkanlığı olsaydı gece verdiğiniz de susardı ve uyurdu ben kızımı geceleri anca öyle uyutabildim
masterchefiniz tubayday benimkide aynı 1 yaşında sürekli meme demesinin sebebi doymadığından sanırım çözümü kesmek sütten sabır edeceğiz
oylesinebiri__ tubayday bilmiyorum doktora götürüyorum ver diyor yemiyor kilo almıyor artık bıktım yeme konusunda
adaatuna tubayday persentiline göre kilosu normal ki . Persentil tablosunu inceleyebilirsiniz. Doğum kilosuna göre hangi ay kaç kilo olmalı yazıyor sizinki normal seviyede Ayrıca spor yapmanız ile bebiş doğum kilosu arasında bir bağ yok pek
oglumubeklerken tubayday ben mememe tuzlu şekerli su sürdüm. Tadı kötü olduğu için ememedi. Bi 10 gün her fırsatta denedi ama her seferinde o görmeden sürüp gittim yanına. Oylelikle bıraktı. Belki yanlış bi yöntem ama farklı şekilde ben kendim bıraktıramazdım zaten.
blueberryyy__ tubayday şimdi benim oğlum 7 aylık sadece sağımla beslendi hiç emmedi beni. Ek gıdayı maşallah güzel yiyor bağımlılığı yok çünkü. 10500 kilosu. Demek meme baya bağımlılık yapan birşey ben emziremediğim için anlamıyorum 🥹
tubayday adaatuna bilmıyorum doktor bana zayıf olmasının sebebı sızın spor yapmıs olamınzda rtkılemıstır dedı