ikizlerr Ps06 33+2de 1500 gram doğdu ikizlerim 18 fun yoğun bakımda kaldı şimdi 18 aylık oldular yaşıtlarını çoktan yakaladılar çok şükür
Melisuraz Ps06 bende 34+5 te dığum yaptım benimde belli olduğu için erken geleceği ciğer geliştirici vurdurdu doktorum küvez olasılığını azaltmak için Allaha şükğr kalmadan çıktık 😊
Ayazinannesi3001 Ps06 Endişelenme kuzum. Bende tedirgindim.sonra kuveze koyucaz dedikleri halde, koymadilar. Ama 1 hafta sonra Benimm bebeğim sarılık geçirdi. Mavi ışıkta beklettiler. Kilosu 2710 du tam. Sonra doğdu 350 Gr geri verdi şişlikten.
ikizlerr Ece oğlum 1460 gram doğdu 9. Ay muayenesinde boy kilo olarak tabloya göre yaşıtlarını yakaladığını söyledi doktor, kızım 1640 gram doğdu 8. Ayda yakaladı motor becerileri olarakta onuncu ay gibi sanırım 13 aylıkken tam yürümeye başladılar
Ece ikizlerr ayy maşallah süphanallah benim oğlumda 34 haftalık doğdu boy kilo olarak hemen yakaladı 1640 doğdu hastnden çıktğnda 2000 di şu an düzeltilmiş 5 ay 29 günlük ama kronolojik 7 buçuk daha yeni ayaklarının üzerine basmaya başladı ve başını kontrol etmeyi rüyalarıma kadar giriyor gelişim alanlarından birinde problem yaşarsa diye sürünüyor dönüyor hem yüz hem sırt üstü ismini biliyor çok Güler yüzlü kahkaha atıyor herkese gülücük dağıtıyor beni babasını ve kardeşini görünce heyecanlanıyor gel deyip elimi uzatınca elleriyle o da gelmeye çalışıyor destekli oturuyor hep öne doğru düşüyor ama bir de merak ettiğim ek gıdaya düzeltilmiş mi kronolojik aya göre mi geçtiniz
_yaseminturann Ps06 29+3 de doğum yaptım 42 cm 1460 gram dogdu 54 gün kaldı küvozde 2,400 kg ile taburcu oldu suan 18 aylık oldu kronolojik 🙏🏻 inşallah her sey yolunda gider sizin için
Fadimee11csknn12 Ccansuu merhaba bebeginiz solunum cihazından çıktıktan ne kadar süre sonra verdiler size
Ccansuu Fadimee11csknn12 bir gün solunum desteği aldı onun dışında biraz toparlanması için beklettiler 12. Günde verdiler