prenses_annesiiii Kızlar bugün regl olmam gerekiyordu olmadım test yaptım çok silik çıktı acaba hamileyim testi ne zaman tekrarlasam olur
ezgsrc prenses_annesiiii sabah ilk idrarınla yaparsan daha net sonuç alırsın bende akşam yaptığımda aşırı silikti sabah dediğim gibi yaptım çok netti
tuana303_ prenses_annesiiii burdan çıkın solda 3 nokta var orda foto yükle var bas oraya fo yükle kopyala buraya yapistir
defneduruu prenses_annesiiii o kadar yorgun ve uykuszm ki başlığı silikon çizgi diye okudum🤣🤣 🤦🏻♀️ 2 gün daha gecikmeni bekle cnm yda direk kan verirsen betanı da net öğrenmiş olursun kafan da rahat olur ona göre yol izlersin
hsrt07 prenses_annesiiii canm hamilesin galiba ki sole ben böle varla yok arası sadece kenarında küçük bı çizgi fark ettim sonra erken olandan aldım onda öğrendim ondada çok silikti geç döllenme olduğu için öle olmuş
edafra00 prenses_annesiiii kuruma yaptığında daha netleşiyor buradaki çizgi , erken gebelik testi yapmanızı öneririm
filizkumsal prenses_annesiiii ben bu testlere güvenmiyorum bende 3 tane yapmıstım bundan silik çizgiler çıktı kan vermstm hamile degildim ikinci bebegime adetime 4 gün kala awox die bir marka ile yptm dogru çıktı aksam üstü yapmıstım bide
ravzarozerin prenses_annesiiii benimde testim ilki gibi çok silik çıktı sonradan koyulaştı gebeliği öyle öğrendim sen kan vermişsin hakkında hayırlısı olsun ama var gibi gebelik
filizkumsal prenses_annesiiii cnm belki kuruma olmustr durdukça bnce erken gebelik testi al bitane yap şimdi varsa zaten herhangi bir satte yaparsan çıkar