Pemberuj Merhabalar oğlumu devlet anaokuluna yazdırdım ama ön kayıtmış öyle dedi müdür yardımcısı size çıkar 2020 li olduğu için dedi ama aramadılar kayıt olmuşmudur oğlum onu bilmiyorum ne yapayım sizce ?
Denizinannesi52 Pemberuj e devletten bakın kayıt olduysa çıkar ben bugün gittim önkayıt için akşam baktım edevletren kayıt olmuş
Pemberuj yaranamadim arıyorum ama açmıyorlar yarın gidip bi sorayım o zaman ama dediğiniz gibi kayıtlar doldu büyük ihtimal
Pemberuj Denizinannesi52 evet kayıt olmuş dün okula gittim ancak ben öglenci olarak yazdırmıştım sabahçı olmuş ya bu duruma çok üzüldüm sadece müdür yardımcıyla görüştüm de değiştirmedi başka ne yapmam lazım bilgimiz var mı
Yaseoo Pemberuj bende kayıt ettirdim bugn veli bilgilendirme sistemi giriyorum orda numram yok sizde bı bakrmsnz numaranız gözüküyor mu acaba size zahmet
Yaseoo Pemberuj okulu aradım kayitti oldu dedi bnde numram gözükmüyor hocam dedim yok numranz kayıtlı dedi numrami söyledi öyle kapattm
Pemberuj Gul-42 ya bide ben öglenci olarak yazdırdım sabahçı yapmışlar müdür yardımcıyla görüştüm yardımcı olmadı ne yapmam lazım başka bilginiz var mı
Pemberuj Gul-42 akşam zaten 9 da uyur oğlum da ne bilim sabah 8 de ya ders çok erken gerçi oğlum 8 de kalkar sabahları da ben öglenci olsun istiyorum bilmiyorum yarın bidaha gidip müdürle konuşayım diyorum