SucukluSutlac Bebeğim 4 aylık ama sürekli pirinç unundan mama yap meyveleri blenderdan geçir yedir yumurta yedir diye sürekli baskı yapıyorlar sinir oluyorum. Size de yapıyorlar mı?
nilikonunannesii SucukluSutlac 4 aylık bebeğin neyine ek gıda verilecek 6 aya kadar bebeğin temel gıdası anne sütü ya da formül mamadır. Ne kadar çok biliyor bunlar ya sakın dinlemeyin söyleyenleri.
myangelson SucukluSutlac yemeklerin suyundan yedir diye baskı görüyordum bende 😂🤦🏻♀️ komşum da çikolata sos vermeye kalkmıştı bende kızmıştım 🤦🏻♀️
sarapchanel SucukluSutlac daha bağırsakları bile tam gelişmemiş sakın sakın izin vermeyin kimseye de aldıırmayın hatta bazıları pirinç unu ile mama yap der aman aman bebegi şişirmekten başka bi işe yaramaz. Artık insanlar bilinçli diye düşünüyoruz ama yok yaşlıların kafa hep aynı
momas SucukluSutlac tövbe yarabbim çocuğun canına kastları var bence uzak tut milleten ağzına sokarlar bişey
SucukluSutlac nilikonunannesii pirinç unundan yapılan mama dışardan alınan mamadan daha iyiymiş şişiriyormuş çocuğu
nilikonunannesii SucukluSutlac saçma sapan düşünceler bebeğim 10 buçuk aylık oldu bir kere bile pirinç unu vermedim aksine zararlı bebekler için asıl şişiren pirinç unu.
SucukluSutlac momas inanın o kadar bıktım kii… sürekli hayır hayır diye bağırıyorum. Dondurma yedirmeye kalkıyorlar
bennanneolduum Bu her şeyi çok bilen daha doğrusu bildiğini sanan cahil kesimden nefret ediyorum. 4 aylık çocuk için verdikleri tavsiyeler içler acısı. Biz annelerin en büyük ugraşı bu kesim oluyor. Ben doktor onay vermeden hiçbir şey vermedim.
SucukluSutlac bennanneolduum kesinlikle cahillik. Bir de yani emziriyorum. Rabbim öyle güzel yaratmış ki anne sütünün içeriği her seferinde değişiyor. Çocuğun ihtiyacına göre şekilleniyor.
SucukluSutlac nilikonunannesii yaa ben hiç pirinç unundan mama yapıp da vereni görmedim pirinç unu mu kaldı? Anne sütü yoksa mama verirsin sonra geçersin ek gıdaya 😂
bennanneolduum SucukluSutlac en iyisini yapıyorsunuz. Şifa olsun yavrunuza. Tıkayın kulaklarınızı onlara. Bir süre sonra demekten bıkacaklardır.
alpaslanmom_ SucukluSutlac he oda doğru sizene bu çocuğun annesi benim çok istiyorsan doğur bir tane 4.ayda başla de o zaman :)
myangelson SucukluSutlac ben doktor ne zaman baslatirsa o zaman başlarım diyordum hep tepki görüyordum. 5 aylık olunca muayene sonrası tadimlara başlayabiliriz diye başlattı. Yarın 6 aylık olacağız tadimlar yeni yeni bitti öyle arada meyve pureleri yoğurt falan yediriyorum şekerli şeyler hala yok ama millete kalsa yediğim kekten falan verecekmisim bu kadarcik şeker zarar vermezmis laf anlatmak çok zor gerçekten
SucukluSutlac alpaslanmom_ az kaldı sabrımın sonundayım bi açıcam ağzımı kimseyle yüz yüze bakamıcaz 😂