hulyaakhan Kızlar doğum yardımı ödemelerinizi ATM den alabiliyor musunuz yoksa her ay vezneden mi almamız gerekiyor ?
miran69_ hulyaakhan geçen ayın ödemesi yattı cumartesi günü gosteriyordu tarihi bugün gidip cekecegim
ciiilem hulyaakhan her ay halk bankası vezneden yatıyor hesaba yatıp yatmadığını ilköğretmenim programı var ordan bakıp bankaya gidebilirsin
Niyesordunbucevabi miran69_ çekince haber verir misiniz bizde gidelim şuan alan var mı bilmiyorum kimseye mesaj gitmemiş
miran69_ Niyesordunbucevabi banada msj gelmedi eşimi bekliyorum gitmek için inşallah banka kapanmadan gelirse gidecem haber veririm
hulyaakhan Evet 23 gösteriyor ödeme tarihi ama mesaj gelmedi bana da . Keşke ATM den cekebilsek ya da hesap açsak oraya yatar mı acaba gidince soracağım .
miran69_ hulyaakhan yok yatmazmis bende sordum şimdilik bu şekilde her ay Burdan çekeceksiniz dediler
miran69_ Niyesordunbucevabi yok maalesef gidemedim ama yarın kesin giderim banka biraz uzak tek gidemiyorum sıcakta esiminde işi uzadigi için yarına kaldi
miran69_ Niyesordunbucevabi Ama uygulamada görünüyor nasıl iş anlamadım iyiki gitmemisim ozmn yarın giderim sizede haber veririm
miran69_ Niyesordunbucevabi kuzum şimdi aradım konuştum cuma günü yatacakmis boşuna gtmeyelim bankaya
miran69_ axp ilk çocuğunuzsa tek seferlik 5000 TL ikincisiyse 1500 3 ve üzeri çocuklara 5000 TL aylik