1tosbikinannesiyim Aryassmom daha sağlıklı bir gebelik mi o bile belli değil neden bu kadar istemediniz ufak bebek var sanırım alelacele almayın karar yazık o yavruya da 😟
bbenim Aryassmom benimde 2.gebeliğim korunarak oldu istemedim ama korunmaya rağmen Rabbim vermiş dedim 3.ay kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum şimdi aklıma ne zaman gelse bi şarkıyla bi başınız sağolsun cümlesiyle bile hemen ağlıyorum. Bacım Rabbim korunmanıza rağmen vermiş bence iyi düşün hakkınızda hayırlısı olsun
Aryassmom 1tosbikinannesiyim korunmaya rağmen olan bişey canım maddi manevi kaldıramıcağım için soruyorum 🙏🏻
1tosbikinannesiyim Aryassmom benim yöntem bu korktum şimdi 🫣 muhtemelen patladı farketmediniz umarım en hayırlısı olur hakkınızda iyi düşünün taşının derim
aptallarsizii Aryassmom yaa bizde böyle korunuyoruz korktum walla😰10 haftaya kadar süresi var ama bence ne kadar erken o kadar iyi ben 4 yada 5 haftalıktı yapmıştım kese var bebek yoktu daha
zeynesila 10.haftaya kadar 4-5.haftadan sonra yapılır sanırım ama iyi düşüünüp karar verin çok zor bir durum psikolojisi çok zor biliyorum eminim onun için en iyisini düşünüyorsun ama sonrasında onun için de çok üzüleceksin. Umarım herşey senin için iyi olur
Aryassmom aptallarsizii kızım 4 yasına girecek eşim kendımden cok emınım demesıne ragmen başıma geldi bende hala şoktayım
hulyaakhan Aryassmom hakkınızda hayırlısı olsun ama bir de şöyle düşünün bu kadar korunmaya rağmen o bebek olduysa vardır rabbimin bı bildiği. Resmen nasibini zorlamış gibi. Hepimizin başına gelebilir ben de çok korkuyorum şu an gebelikten ama sen önlemini almışken olduysa da alacak nefesi var demek ki.
aptallarsizii Aryassmom ozaman net kararını verdiysen şimdi yaptır ama ilerde pişman olurmusun olmaz mısın net karar ver
busrasya23 Aryassmom kürtaj olmadım ama çok ağrılı olmaz anestezi alırsınız zaten sonrası ise Ağrı kesicilerle hallolur tek ricam iyi düşünün sonradan pişman olmayın size aldırın diyerek ön ayak olmak istemiyorum ama psikolojik olarak ona bakabilecekseniz aldırmayın maddi kısmı geçiyorum gelen rızkıyla gelir sözüne inanan biriyim ama psikolojik olarak bakamam ben bu çocuğa derseniz orası ayrı
aptallarsizii Aryassmom anesteziyle oldum ben anesteziden sonra sersem olunuyor 1 saat falan sonra az biraz bacak ağrım vardı onun dışında bişey olmadı bi ağrı falan yaşamadım