ikizannesii Sedautkuuuu66 gecen burdan bir arakadasa sut sagma makinami sattim o parayi hesabima atti bende makinayi kargoladim seninlede oyle yapabiliriz instagramin varsa ordan tel ve adres gonderirsin
[silindi] Mineoksuzz memnun musunuz bende aldım da kızım 3 aylık olucak tam 5 gün sonra ne zaman yenidoğan aparatı olmadan dışarı çıkabilcem bide normal giydirip üstünden mi battaniye atıyosunuz 🙏
Mineoksuzz [silindi] ben sormuştum aparatlı kullandım bi süre aparatı ne zaman çıkarayım dedim kilo söylediler ama hatırlamıyorum aparat daha çok bebeğin başı Kanguru’nun içinde kalmasın diye dediler yani boğulmasın diye ben 1 ay kadar aparatlı kullanmıştım. Çok memnunum eşimde takıyor bende takıyorum doğru ayarlarsanız bel ağrısı vs. Yapmıyor. 3 aylıkken astronot mont giydiriyordum ama inceydi montu üstüne de battaniye örtüyordum öyle tüm kış gezdik hiç hasta olmadı şimdi de mont giydiriyorum havanın soğukluğuna göre yine battaniye örtüyorum bacaklarına özellikle ☺️Geçen kış hiç bebek arabası kullanadık yepyeni duruyor hep kanguru kullandık bu kışta öyle hava çok estiği zaman eşim diyor Kanguru’yu al çünkü soğuk gelmiyor yüzüne 👍🏻 18 Aylık oldu hala kanguruda uyuyakalıyor
[silindi] Mineoksuzz 3 aylık olduk sayılır bizde 🥰astronot montumuz yok ama dışarı çıkmak istiyorum kanguruyla korkuyorum da bi yandan üşür diye degil ama durmaz diye 😂😂😂😂😂😂
Mineoksuzz [silindi] inanın durmaz diye çıkarsanız durmaz 😁 üşümez de battaniye örtersiniz üstüne kenarlardan sıkıştırırsınız mis gibi bence bi cesaret çıkın rahatlığını göreceksiniz 👍🏻
Efemoloji E bebek yapmış mamadus gibi önünde cep kısmı da var hem iki buçuk aylık bebeğime aldık ama yenidoğan aparatı yok onun, bende poposuna ince bi battaniye sıkıştırıyorum oturacak gibi bacakları sıkışmasın diye gayet rahat ağrı olmuyor bende de
morsevenfilolog Derya_17 Solomombaby Kullanıyorum ben. 2 aylıktan bu yana. 4 aylık olana kadar yenidoğan aparatı ile kullandım. Çok rahat ve kullanışlı. Ben memnunum.