Derya_17 2bucuk aylık bebegim var kanguru almayı dusunuyorum ıyı ve kullanıslı kanguru onerısı olan varmı??
Deletedmom781 Derya_17 ama kangurudan ziyade sling tavsiye ederim suanda ondada m seklinde oturtuyorm ben
Aybuke Derya_17 Solomom baby öneririm kullanıyorum ben memnunum Instagramda takip edebilirsiniz vb yenidogan aparatiyla almalısınız
ikizannesii Derya_17 bende var canim hic kullanmadim istersen 70 tl ye sana verebilirim ergonomik markasi Ilkaybaby
Derya_17 Aybuke evet smdi baktım inceledim kullanıslı gorunuyor cok tesekkur ederım yeni dogan aparatı olmasıda cok ıyı
[silindi] Mineoksuzz memnun musunuz bende aldım da kızım 3 aylık olucak tam 5 gün sonra ne zaman yenidoğan aparatı olmadan dışarı çıkabilcem bide normal giydirip üstünden mi battaniye atıyosunuz 🙏
Ozgesen48 Bacak boyu bebeğin büyümesiyle birlikte ayarlandığı için ben baby boroosh new age aldım bebeğim 13 aylık hâlâ kullanıyoruz.. yeni doğandan itibaren kullanılıyor
ikizannesii Sedautkuuuu66 gecen burdan bir arakadasa sut sagma makinami sattim o parayi hesabima atti bende makinayi kargoladim seninlede oyle yapabiliriz instagramin varsa ordan tel ve adres gonderirsin