Madamehappyyyyy SheDoesntCare pnarkrd Hep_oyle_olur_zaten Böyle kızlar 🤣 bunu ekran alıyorum diye yine kıza ekran bildirimi gitti.
SheDoesntCare Madamehappyyyyy nasıl yani hikayelerin ekran kaydı veya görüntüsü alındığında mı bildirim gidiyor ?
pnarkrd mutlulukkkzamani mamacitaa_ Bilmiyorum ki kızlar fotoğraf atmasını bilmiyorum görünen varsa atsın
mutlulukkkzamani pnarkrd ayarlardan her yere baktım bende gözükmüyor keşke foto atabilseydin öyle bakardım
Madamehappyyyyy pnarkrd Biri ile mesajlaşıyordum 😅anlamlara ekran aldım hop yazi düştü ekran görüntüsü alındı diye 😅😅
balkizimcicekkiz Madamehappyyyyy başkasının hikayesine bakarken ekran görüntüsü alınca ona bildirimmi gidiyor bu kişi ekran görüntüsü aldı diye
pnarkrd mutlulukkkzamani ayarlara giriyorsun 3 üncü arşivin hemen altındakine gir ve en alta git herap geçmişinin altında olması gerekiyor benim de yok ama esiminkinde var
Madamehappyyyyy balkizimcicekkiz O da var dediler ama şuan benim bahsettiğim mesajlaşırken Instagram da ekran görüntüsü alırsanız bildirim gidiyor.