pnarkrd Instagram şaka mı izleme geçmişi gelmişş benim hesabımda yok ama esiminkinde var nasıl goruceginizi söylüyorum ayarlarda haraketlerim kısmında en alt kısımdaaa
simseklivekalpli pnarkrd eee şimdi ben tüm reelsleri kaydirirken görmüş oluyorum bişey çıksa olay mi olacak Konum da getirmişlerdi bi önceki güncellemede 😂
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan pnarkrd yeni post başlığı kızlar eşimin izlenme geçmişinde dansöz çıktı sizce beni aldatıyor mu
pnarkrd simseklivekalpli yeni kavgalara yelken açıcaz şaka Maka saçma sapan güncellemeler getiriyorlar 🤦🏻♀️🥲
pnarkrd Valide-Ayse-Hafsa-Sultan kız dur dk bı gol bir aynı sayfaya sürekli mi girmiş yoksa tek rells mi aldatma için bişey diyemem
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan pnarkrd ya 😀😀😀 hayır öyle değil yani böyle postlar çıkacak karşımıza demek istedim
pnarkrd Valide-Ayse-Hafsa-Sultan ayy öyle deyince bende sen sandım ama o post kesin çıkar"Instagram izlenmede kadın var"başka kadınlara mi gidiyorrr😂😂
Madamehappyyyyy pnarkrd O değil de dikkat edin kızlar 🤣ekran kaydı aldığınız da mesaj bölümü karşıya yazı düşüyor ekran görüntüsü alındı diye.
SheDoesntCare Madamehappyyyyy nasıl yani hikayelerin ekran kaydı veya görüntüsü alındığında mı bildirim gidiyor ?
Huma_kus34 pnarkrd ama duraklat biliyorsun onu Instagram bence bazı kadınların kocaları için iyi 😂 benımkının yok sosyal medyası yok olsa kesın bı haltları olurdu
Madamehappyyyyy pnarkrd Biri ile mesajlaşıyordum 😅anlamlara ekran aldım hop yazi düştü ekran görüntüsü alındı diye 😅😅
Madamehappyyyyy SheDoesntCare pnarkrd Hep_oyle_olur_zaten Böyle kızlar 🤣 bunu ekran alıyorum diye yine kıza ekran bildirimi gitti.