mamacitaa_ Hemdem__ evet doğru söylüyorsun benim bebis de öyle. Alternatif olarak küçük tencerede hep Mercimek çorbası yoğurt çorbası 7 kaşık çorbası bu tarz şeyler yapıyorum bebisime ben de
annesionucoksevermis Hemdem__ akşama genelde makarna ya da pilav. Yanına da biz ne yersek. Genelde sebzeli bütün şeyler yemiyor o yüzden öğlen çorbasına katıyorum.
Fasulyecik Biz ne yersek onu yiyiyor ama yiyemeyeceği bir şey var ise genelde mücver +sarımsaklı yoğurt yapıyorum Dolapta köfte bulunduruyorum patatesle onu veriyorum Et veya tavuk çorbası yapıyorum terbiyeli (öyle daha çok seviyor) Bitirebileceği kadar balık porsiyonlayıp koyuyorum dolaba yine ondan çıkartıp yediriyorum Lavaştan sebzeli pizza yapıyorum Bunlar dediğim gibi o gün bizimle birlikte yiyemeyeceği bir şey var ise hazırladığım şeyler
ikibaloglanannesi Hemdem__ Dünden örnek vereyim. 30 aylık. Sabah krep,peynir,yumurta yedi. Öğlen makarna istedi(normalde çorba içiyor) 1.ara öğün karpuz. 2.ara öğün yoğurt.(Mutlaka her gün yer) Akşam yemeğinde ise köfte,sebzeli bulgur pilavı yedi.
rachelgreen_ Hemdem__ merhaba etli patates nasıl oluyor tarif arıyorum ben de bebeğime akşam yemeği için🥲
Hemdem__ rachelgreen_ Merhaba kuzu etini önden biraz haşlıyorum suyunu kenara ayırıyorum.Sonra biraz soğan eğer salça kullanıyorsanız çok az salça yada domates rendesi kavuruyorum zeytinyağında.Sonra etleri ve patatesi de ekliyorum.Suyunu da ekliyorum .Afiyetle yiyor etler yumuşacık oluyor☺️
rachelgreen_ Hemdem__ haa tamam bildim sulu patates deriz biz bu yemeğe 😂 teşekkür ederim en son pek sevmemişti benimki ama tekrar deneyeyim belki bu kez yer 🤲🏻😂