Hemdem__ Ya hergün ne yapacağımı şaşırıyorum artık.14 buçuk aylık oğlum .Öğlen genelde çorba veriyorum.Akşam tıkanıyorum ne yapsam diye🤦♀️ Menümüz Etli patates Kuskus Yoğurt Sizde neler var fikir olsun herkese ??
aayyyssee Hemdem__ şifa olsun 🫶 28 aylık kızım çok uzun zamandır biz ne yersek ondan yiyor bazen ona özel denge çorbalar hariç,bugünde dünden yoğurtlu bulgurlu çorbası var (hastalanmayancocuk sayfasında bebekler için denge öğün olan çorba tarifleri var çok besleyici oraya bakın mutlaka fikir olur) akşama da mantı yapcam rahatsızım biraz onu yer
hellobeybi Hemdem__ tavuklu pilav ve çoban salata yapacağım akşama. kızım da aynılarını yiyecek. 20 aylık. öğlen de terbiyeli sebze çorbası yaptım onu yedi
Fikk Akşam genelde ben kendime ne hazırlıyorsam onu yiyorlar öğlen çorba bizdede sabah yumurta peynir zeytin salatalık aralarda meyve kefir kuruyemiş flan o şekilde gidiyor
Hemdem__ Fikk Evet bende genelde bize yaptıklarımdan veriyorum ama bazen onun yiyemeyeceği yemekler oluyor.O zmanlarda zorlanıyorum.Bide artık farklı şeylerde yapmak istiyorum açıkçası 🤣
Hemdem__ aayyyssee Teşekkürler ☺️ Size de afiyet olsun.Bende genelde bize yaptığımızdan veriyorum ama bazen yiyemedikleri de oluyor.Bakacağım teşekkürler ☺️
Hemdem__ mamacitaa_ Çoğunlukla öyle yapıyorum bazen bazı şeyleri yiyemiyor o yüzden ayrı yapıyorum arada
mamacitaa_ Hemdem__ evet doğru söylüyorsun benim bebis de öyle. Alternatif olarak küçük tencerede hep Mercimek çorbası yoğurt çorbası 7 kaşık çorbası bu tarz şeyler yapıyorum bebisime ben de