tonymontana kizlar bunlari aliyorum salca ve karadut ozunden kullanan var mi memnun musunuz onereceginiz baska urunleri var mi bir de satici og natural degil sizin aldiklarinizda da oyle mi
momas tonymontana sitesine baktınız mı daha uygun oluyor. Karadut aşırı ekşi çöpe attım ben bile içemedim. Salça almadım biber alıp fırında közlüyorum kendim yapıyorum yarım saatte
Mammamiaa_ tonymontana OG Store kendi satıcısı. Açıkçası ikinci çocuğum diye mi salça falan almaya gerek duymadım. Tarhana pirinç unu , yulaf unu , ruşeym . Karadut özünü beyorganikten aldım. Elma konsantresini og dan aldım güzeller.
pnarkrd tonymontana kendi sitesinde var ztn bu ürünler ve daha uygun şaka gibi fahiş fiyata satıyorlar 180 almıştım tarhanayi bebelik markasında çok güzel aynısı
pnarkrd tonymontana fotoğraf atmayı bilmiyorum ama bebeklik uygulamasi of natural 2 tane tarhana 380 tll
tonymontana momas bir bakarim sitesine dr direkt karsima bunlar cikti yorumlari da guzel olunca ekledim karadut oyle olmaz mi ama cunku dogal oldugu icin cok sekerli olmuyor
tonymontana Mammamiaa_ peki karadut ozunun tadi nasil bir de bu ruseym nedir cok goruyorum ama ne oldugunu bilmiyorum
momas tonymontana ama içilecek gibi değil yani ben de içmedim çocuk içmemekte haklı hatta burda başka birii de dedi tadı çok kötü bozuk mu diye.
mucizemgelsin61 Pirinç unu irmik aldım burdan yulaf aldım bebek bisküvisini aldım tarhanada aldım ama henüz yapmadım ben internetten almıyorum kendi yeri var bana çok yakın gidip yerinden alıyorum
tonymontana mucizemgelsin61 toz bebe biskuvisini bende ekledim internetten almak zorundayim bizim burda yok tesekkur ederim
mucizemgelsin61 Ama pirinç unu artık vermicem kabız yapıyor çünkü çok vermiyordum gerçi ama artık tamamen kestim
Mammamiaa_ tonymontana tadı güzel tatlı bir mayhoşluğu var. Organik. Ruşeymde tok tutuyor lif kaynağı yüksek bir besin boy uzamasına yardımcı .günde bir tatlı kaşığı tüketebilirmişiz 8 aylık kızım .
3cocuklutalebe Buğday ruseymi İrmik Tam pirinç unu Bebe bisküvisi Elma suyu konsantresi bu markadan kullanıyorum. Ben kendi sitesinden almıştım hem daha uygun oluyor diğer satış platformlarına göre.
ayisit Salça çabuk bozuluyor tuzsuz olduğu için buzluğa koyun parça parça. Tarhana gereksiz eğer evde yapıyorsanız kendi tarhananızı ama yapmıyorsanız alınır.
gurbetteanne10 tonymontana salça ve özü hiç almadım ama tarhana ve muhallebilerinden çok memnunum muhallebilerin içine meyve rendeleyere ara öğün yapıyoruz yada gece yatmadan yediriyorum hiç rahatsız etmedi bebeğimi tavsiye ederim
mucizemgelsin61 gurbetteanne10 tarhanasını nasıl yaptınız tarif edermisiniz bende aldım da yapıcam şimdi