tahin Ozge_5555 ne demek şifa olsun inşallah ama imkanınız olursa terapi deneyebilirsiniz oda iyi gelecektir
hlytkl Ozge_5555 doktor bana prozac yazdı ama kullanmadım kullanan var mı iyi geliyor mu acaba gerçekten
Ozge_5555 hlytkl bn onu kullanmıyorum başka kullanıyorum ilacı içince rahatlatıyor eski haline geliyorsn ama hiç birakmadadn kulanmak gerek aniden biraknca olmuyor
Ozge_5555 hlytkl rahat oluyor sunuz eskisi gibi normal bir şekilde devam ediyorsnuz dusunmiyorsunuz ilaçları içince ama kötü bir yanı ilaçları hemen bırakılmıyor düzenli içmek gerek ben arada düzenli kullnmadm ama şuan düzenli içip ocakta kontrolüm var bakalım ne olacak kilo aldırıyor ama
beren070725 1233Mom12345 bu ilaçlar hemen etki göstermez kişiden kişiye değişir etki süresi ben ortalama 1 ay sonra etkisini fark ettim ilk baştaki iştahsızlığın hala sorununun devam ediyor olmasından kaynaklı tam tersi bu ilaçlar kilo yapıyor ben 55 kilo insandım yapım gereği zayıftım antidepresanı 2 sene kullanınca 85 kiloya kadar çıktım kafa rahat dert tasa yok olsada takmıyosun yediriyor çevremde kullanan herkez aynı oldu
beren070725 1233Mom12345 bu ilaçlar hemen etki göstermez kişiden kişiye değişir etki süresi ben ortalama 1 ay sonra etkisini fark ettim ilk baştaki iştahsızlığın hala sorununun devam ediyor olmasından kaynaklı tam tersi bu ilaçlar kilo yapıyor ben 55 kilo insandım yapım gereği zayıftım antidepresanı 2 sene kullanınca 85 kiloya kadar çıktım kafa rahat dert tasa yok olsada takmıyosun yediriyor çevremde kullanan herkez aynı oldu
ebruyalcin04 7 yıl yüksek dozda panik atak ilacı kullandım birde uyku ilacı kullansam bile ataklarım oluyordu hamile kaldığımı öğrendiğimde birden bıraktım bidaha hiç içmedim atakta hiç geçirmedim hamilelik hormonları mı düzeltti ne oldu bilemiyorum