Hmyrdnz cokcocuklu ay bilmiyorum ben seni aç mi koydum da böyle iştahlı emiyorsun diyesim geliyor 🤣markette denk geldik internetten de baktım sitelerin hepsinde var wee saplı çıngırak yaz çıkıyor canim mavi birşey ama sesi çok güzel alabilirsin
Eminef cokcocuklu yumuşak oyuncaklarında içinde genelde çıngırak oluyo canım biz hem o şekilde aldık hemde sert olanlardan elleri her ikisinede dokunup alışsın diye ilk başlarda çok yadırgamıştı ama şuanda gayet memnun halinden ☺️
aren61 cokcocuklu 😔 cok kötü bbmkide öle rabbm sıfa versn hepımıznkne bızede sabır bn kehribar aldm ins iyi gelir
Linam cokcocuklu bende avent ultra soft emzikle tutturmayı başardım öncesinde wee damaklı aldım nuk kaucuk aldım tutmadı Emzik resmen kurtarıcı 4 5 günde alıştı artık güzel tutuyor benimki sizinki de tutar inşallah😊
aren61 cokcocuklu insallahh🙏🏻damla filan haffletio genede cok agrisi olursa fitil atiyorum rahatlatiyir
Linam cokcocuklu 2 buçuk aylık bende tam 1 hafta once başladım alıştırmaya ve şimdi çok güzel tutuyor 😊
aren61 cokcocuklu agri icin fitil ama kakada yaptirio bende zeytinyag iciriodum hakiki pek ise yaramadi
Linam cokcocuklu sabırla verin valla tutuyorlar ben emzirme pozisyonuna alıyorum öyle veriyorum daha rahat kabul etti birde sutumu fincana koydum bitirdim batırdım verdim oda etkili olmuş olabilir sizde deneyin
Elifdeniz cokcocuklu kızım babasının boynunu tutup emdi cop cop gaz çıkarmak için pışpışlarken 🙈🙈 onun dışında tulumu elleri battaniyesi vs ne bulursa emiyor yakında yakalarsa ayağını emecek tahminim
PelKad Benim bebiş emzik tutuyor ama ağzında emzik olmadığı zaman da ellerini şappur şuppur yumruk haline getirip emiyor 🤦🏻♀️😂 2 ay 10 günlüğüz bizde. Bütün bebekler aynı demek ki 💁🏻♀️