cokcocuklu 2 aylık kizim sürekli elini emiyor kucağımda bile kıyafetlerimi emmeye başlıyor acaba doymadigi için mi yoksa normal mi 😏
Camdakicicek cokcocuklu benim kizimda 2 aylik oda elini emiyor bence normal artik ellerini kesfetmeye basladilar bebekler ilk ne bulsa agiza goturerek kesfetmeye basliyolar. Biz emzikte almadik malesef o cubuk parmaklar daha tatli geldi ona galiba😊
SdCkmk cokcocuklu benim bebeğimde iki aylık ve ellerini öyle bir iştahla emiyor ki 😂 açlıktan değil tabi kiii, yeni yeni keşfediyorlarmış kendilerini. Ondanmış, öyle okudum 😊
Eminef cokcocuklu çok normal canım bizim oğlan geçen gün alt açma bezini işimiz bittiği için yan tarafına bırakmıştım bi baktım tutmuş ağzına sokmuş 😂şuamda herşeyi ağzına alma dönemi sanırım normal yani içini rahat tut ☺️☺️
Eminetavsan cokcocuklu benim oğluş da aynı şekilde sanki kıtlıktan çıkmış gibi emiyor doymadığını düşünüyordum süt veriyordum onu emmiyordu şuanda ellerini yeni keşfediyorlsr ilk oyuncakları elleri. Benimki ellerini emerken çok keyifli 😁
cokcocuklu Happymother Camdakicicek icim rahatladı valla bezide normal çıkıyor neden sürekli emiyor diyodum bende emzikte tutmuyor
Minikimm Benim kizimda iki ay 20 günlük. Ellerini öyle bir emiyor ki şapir şükür sesler çıkarıyor emerken 😂 sanırsın aç bırakıyorum 😂
Eminef cokcocuklu ver bence canım tutabiliceği yumuşak şeyler keşfetme zamanları şuan bence bişeyleri başarmak onları mutlu ediyo ses çıkaran şeyler verebilirsin özellikle
balal cokcocuklu bnm oğlumda 2aylık emzirme sonrası bile eller agızda gören. Doymadı bu diyo🤦🏼♀️ Ama anlatamıyorm ellerini keşfettiğini 🤷🏼♀️
cokcocuklu Eminetavsan bu postu acmadan önce baktım şapur şupur elini emiyor dedim ac heralde emzireyim emmedi aglamaya basladi toktu herhalde ne bileyim siz hic oyuncak aldiniz mi bebege😏
aselin_annesi cokcocuklu Normal canım benim tostosda ellerini emiyor arada birde cop cop diye götüryor insanı iştahlandırıyor yakında bende emersem şamam 😅 emzikte tutmadı hemen atıyor eli daha tatlı galiba ☺️ Bu aylarında keşfetme ayları ya o yuzden yakın zamandada gözlerini ayaklarına diker 🤩😍
Eminetavsan cokcocuklu Bi tane çıngırağı var tutuyo ama belli zaman sonra bırakıyo ellerini daha çok seviyor herhalde, 😊😊
cokcocuklu aselin_annesi daha tutturamadik emzik avent ultra soft sipariş ettim bide onu deneyeceğim ins tutar 🙂
Camdakicicek cokcocuklu insallah sizin bebisiniz tutar. Kizima bi cok emzik denedim onunda %98lik tutma garantisi var dediler birde ultra softu deniyelim dedim🤣 benim kiz o geriye kalan %2lik kisimda kaldi sanirim🤣 verdigim paraya acidim
Linam cokcocuklu bende avent ultra soft emzikle tutturmayı başardım öncesinde wee damaklı aldım nuk kaucuk aldım tutmadı Emzik resmen kurtarıcı 4 5 günde alıştı artık güzel tutuyor benimki sizinki de tutar inşallah😊