Periezo Bunalima giricem kizlar bu karin ne zaman inicek 5 ayimiza girdik ne kilolar gitti nede karin cokda yemiyorum ama genede ayni kaldim:(((( sizler ozel bise denediniz mi 😔kilolar yuzunden bunalima giricem ya
Melike09 Periezo ekmek yemeyi bıraktım tamamen ve hamur işi de yok. Bulgur pilavı makarna yiyorum ölçülü bir şekilde. 4 lt su. Spor yok. 6.5 kilo verdim
DenizAlpinAnnesi Periezo Recete: bol bol uykusuz geceler yemek yemeye zaman bulamama 😀 benim kilolar ilk ayinda böyle gitti zor bir bebegim vardi
Tosbigim Periezo ben 63 kiloyla hamile kaldım doğuma 79 kiloyla girdim.. eve geldim yedirdiler içtiler baktım 74 kiloyum.. porsiyonları ayarlayarak 70 oldum.. şimdi biraz daha dikkat ediyorum en son 67 kiloydum.. hamur işi tatlı yemiyorum makarna ve pirinç pilavıda yasak
Deletedmom260 Ah bende de göbek gitmiyor, deli olcemm. Gerçi ben sarmadım doğum sonrası korse falan da kullanmadım 😐 o akılı bende istiyorum. Günlük 3lt su da içiyorum faydasız @Periezo
Nerm7n Göbeğin gitmemesinin sebebi karbonhidrat tüketimi ve hareketsizlik yani egzersiz yapmadan o göbek tam anlamıyla sıkı durmaz
Periezo Melike09 Melike09 su icmek ise yaramisdir kesin ama ben kizimla ilgilenmekden suda icemiyorum
monna Melike09 Maşallah ne kadar sürede verdiniz? Kahvaltıda bir dilim tam Buda ekmeği yiyorum onun dışında ben de ekmek tüketmiyorum ama arada piliç pilavı da yiyorum😐 Günde 3 litre de su içiyorum fakat canım sürekli tatlı istiyor sanırım emzirmekten kaynaklı. Sütlü tatlılarla geçiştirmeye çalışıyorum tatlı yiyeceksen evde kendim kek vs yapıyorum ama hiç kilo veremiyorum. Siz emziriyor musunuz?
monna DenizAlpinAnnesi Ben de İlkay öyleydim ama sürekli emzirdiğim için şekerim düşüyordu yemek yapamadığım için yemek yemiyordum o yüzden çikolatam kek vs yedim daha da kilo aldım 🤷♀️ Yani her zor çocuğu olan kilo vermiyor😢
Periezo meliss14 ya aslinda bende gittim ama saatli yemek lazim yiyemiyorum bebegim kucuk :( ama cokda yemiyorum gitmiyo
GozdeDevin2018 meliss14 o listeyi bende isterim gönderirseni sevinirim. Bendede kilo verememe sorunu var her gün egzersiz yapıyorum boşuna . Su içiyorum, yediklerim çok az ama yok.🙄
Periezo Ya kizlar inanin sabah kahvaltida bi bi tost yiyorum gun icinde yediklerim sayili emziriyorumda kizim cokda emiyo (canimin ici:) ) ama genede emzirince erken verirsin dediler ama tik yok :( cidden herseyi atlattim ama bunun mutsuzlugunu atlatamadim😡
ipek_61 Periezo ben de aynıydım kızım 5 aylık oldu yeni iki hafta önce diyetisyene başladım insülin direncim de olmasına rağmen iki haftada 3.8 kg verdim ve sütüm de arttı diyetisyene imkanınız varsa başlayın bebek küçük diye düşünmeyin nacizane
meliss14 Periezo bende emziriyorum diye tereddüt ettim ama yaz geliyo ee o da büyüyor. alış-veriş yapicam bu halde yapmak istemiyorum o yüzden 3 gibi randevum var tabi inşallah faydası olur emzirdigim ona göre bi yet listesi yapar diye tahmin ediyorum 67 kiloyum 55 lere insem tamam 😀
Melike09 Periezo ben suyu öncede çok içerdim. Şimdi unutmamak için şişe ile geziyorum. Gözümün önünde olunca içiyorum sürekli
Periezo ipek_61 aslinda evet var diyetisyenim cokda iyi onu dinleyince veriyorum ama uykusuzluk ve saatsiz yatis kalkis listedeki saatleri kacirinca yapamiyorum motive olamiyorum bi turlu:(
monna ipek_61 Diyet listenizi paylaşabilir misiniz☺️ Benim de 3 aylık bebeğim var. Hamilelikten bir sene önce 14 kg vermiştim diyetisyen ve sporla ama şimdi o motivasyon yok maalesef ben de😢Evde olunca ve emzirince sürekli bir şeyler yemek istiyor insan
Periezo Tosbigim ay bende ayni kiloyla baslayip ayni kiloyla bitirdim eve geldim 69 oldum ama sonradan yedirip icirdiler 74 kalkdim veremiyorum simdide
monna Tosbigim Maşallah nasıl verdiniz öyle 👏🏻👏🏻 Ben de ekmek hamurişi yemiyorum ama tatlıya dayanamıyorum bu tatlı isteğini nasıl bastırıyorsunuz? siz de emzirdiğiniz için biliyorsunuzdur benim sürekli canım tatlı istiyor
Hatice85867 Bende 69kiloyum 60 olmam lazım 😢 ana hiç gitmiyo spor da yapmaya çalışıyorum evde kendimce