sadecoffeee Kızlar biz haziranda kayıt yaptırdık.1 Eylülde başlayacak denildi tamam ama malzeme listesi olsun yeme içme olsun bunların bilgileri ne zaman verilecek
Kuzularinanasi sadecoffeee ogretmen watsap grubu acar yakin zamanda ordan bilgilendirme yapar liste gonderir ona gore alirsiniz.bizimki erken davrandi nerdeyse 1 ay once grubu acti listeyi de yolladi.ama en gec ztn bu onumuzdeki hafta sizinki de belli olur veya eylul un ilk haftasi.
CatBoy sadecoffeee İlk gün gidersiniz toplantı yapılır yada gün verilir o zaman bilgi verilir. Eksiklerin tamamlanması için 2 hafta süre veriyorlar zaten
superanne527_ sadecoffeee öğretmeniniz ilk başta toplantı yapar büyük ihtimalle tanışır zaten grup oluşturuyor toplantıda da listenizi verir
deebg simseklivekalpli sınıflar vs de mi o zaman belli oluyor sabahçı öğrenci mi o bile kurayla belli olacak dediler net bir şey söylemediler
simseklivekalpli sadecoffeee büyük ihtimalle öyle olur diğer haftaya kadar tamamlanması istenir, geçen sene pek uyum haftası yapılamadı bu sene ne olacak ben de bilmiyorum
sadecoffeee simseklivekalpli 1 eylülde başlayacak oryantasyon haftası olacak denildi.Ama ne yeme içme hakkında ne malzemeler hakkında bişey denmedi
simseklivekalpli sadecoffeee geçen sene müfredat değiştiği için uyum haftası yapilamadi. Bu sene olur. İlk günler konuşulup listeler verilir merak etmeyin 💜
simseklivekalpli deebg 28 29 ağustos gibi listeler asılır dedi bize müdür yardımcısı o zaman gidip bakicaz sınıflara
mavilimsi deebg ben geçen ay telefondan kaydını yaptırdım. Öğlenci mi sabahcı mı, hangi öğretmene kayıt etmek istedğimi sordular. Tam kayıt için gelmenize gerek yok dediler. Muhtemelen haftaya öğretmenimiz grup açar liste için bilgilendirir
sibelkilic sadecoffeee ya ben oyun grubu askında arıyorum ama yas krıterınden bulamıyorım ıbb tarıhlerını kacırmısım yedekler acılmadı henuz 2 yasında olck eylülde