Seyrif Mesa33 benim bebeğim 5 aylıktı o zaman günde bi kere gece uyutmadan önce şırıngayı çekip içiriyodum ,kilosu kadar çek demişti hatta 5ml çekiyodum o kadar da vermeyim diye fazla mı çekmişim😅🤦♀️
deletedmom1234 Mesa33 bnde şurubunu kullandım canım hatta kullanıyorum şuandada çok memnunum şurub daha etkili 1 hfta kakasını bile ypmyrdu bebeğim ama onu bile düzene soktu🤣
Saksak Mesa33 Ben de şurubunu kullanıyorum bebeğimin kilosuna göre, 4 kilo civarında 2,5 ml çekip veriyoruz içindeki şırıngayla
Mesa33 Saksak canım şurubun içinde şırınga yok yanlış bir şey mi aldık ki ya 🤔 nurse harvey's şurup yazıyor.
FG-oykumina Mesa33 benimkinde de yok bide kullanımında günde iki kere 20 damla diyor ama sanki çok geldi anlamdım
Saksak Mesa33 https://www.amazon.com.tr/Nurse-Harveys-Colex-Giderici-Bitkisel/dp/B07HRZW49H bizim kullandığımız da bu
deletedmom1234 Mesa33 dktrunuza ulaşmazmısınız Bi sorup ana göre ilacı değiştrseniz zaten özel satılan bir ilaç içerisndede şiringa oluyor onunla 2.5 ml verrsin canım Bn oşklde veryrm dm 50 gnlkken ama eczacıda söyler muhtemelen