ellag Doğumdan 2 hafta sonra sağ bacağıma pıhtı attı arkadaşlar daha önce veya şuan böyle bir durum yaşayan oldu mu ? Kan sulandıcı iğne ve varis çorabı kullanıyorum farklı neler yapabilirim daha çabuk iyileşmek için ? Ayağa kalkmanız ne kadar sürdü ?
onurmooms ellag benim hamileliğin 11.haftasında oldu. Kabus gibiydi. Hemen oksapar baslandi ve hamilelik boyunca kullandim. İlk etapta yuruyeniyirdum bacagim havada olunca daha rahat oluyordum tek. Ancak igenlerle ve varis corabiyla 10 günde aksayarak da olsa yürümeye basladim. 2 aya da duzeldi yürümem. Hamile olduğum icin baska bir sey yapılamadi. Gecmis olsun cok
nilosmomy ellag merhaba durumunuz nasıl oldu benimde Doğumdan 2 hafta sonra bacağıma attı kan sulandırıcı kullanıyorum 6 gündür henüz açılmadı sizin ne zamana açıldı
cihanaslan ellag merhaba benim de ellerimin eklem yerlerinde olmaya başladı. Doğum sonrasında nadiren de olsa görünebilen durumlardanmış tabii bugün de tahlil verdim araştırmalar devam ediyor
ellag lamiakus diz altı baldırda ağrı ile başladı ilk kas ağrısıdır diye düşündüm daha sonra şiddetlenip azalıyordu şiddetlendiği bir gün acile gittim röntgen çekildi birşey çıkmadı d-dimer değerine bakıldı bende aşırı yüksek çıktı daha sonra ultrasyon ile bakıldı görülmedi ağrım devam edince başka doktorlara da gittim 3. Doppler ultrasyonda gözüktü. Hafif şişliğimde vardı o bacağımda ama bazı insanlarda renk değişikliği ve ısı kaybı da oluyormuş eğer şüpheleniyorsanız hiç beklemeden gidin lütfen çünkü farkedilmediği taktirde ciğere pıhtı atabiliyormuş. Mutlaka bir doktora gözükün. Önleminizi alın.
kuzeyyy07 ellag bana doğumdan hemen sonra Başladılar.3 gün hastanede kaldım orda vurdular 3 tane. 10 tane de ayrıyeten eve verdiler. Neden diye sorduğumda pıhtı atma riskine karşı dediler
ellag kuzeyyy07 Bazı doktorlar riske atmayıp her hastasına yazıyormuş benim geçmişte böyle bir hikayem olmadığı için doktorum fazladan ilaç kullanmamı isteyen biri değildi zaten yazmadı yazmadıgı diğer hastalar da var onlarda sıkıntı yok ya benim vücudumdan kaynaklı ya da genetiğimde var tedavim bittikten sonra genetiğime baktıracağım
simseklivekalpli ellag geçmiş olsun. Eşime de 2 pıhtı attı biri karaciğere biri başka yere. Kan sulandırıcı içiyor, varis çorabı kullanıyor, çok sıkıntı olursa iğne veriyorlar o kadar. Başka yapacak bişeyi yok maalesef
kuzeyyy07 ellag yok benim doktor da kan tahliline göre başliyor. Arkadaşimla aynı doktorda doğum yaptık. Ona yapmadılar. Demekki bende risk varmış
ellag onurmooms Bebeğe bir sıkıntı yarattı mı bu durum ? İlk çocuğunuzda mı yaşadınız ? İkinci çocuk için bu bir engel mi ?
onurmooms ellag hayır ama ilerleyen haftalarda bebek benden beslenenez oldu. 34,35.haftaya uyumlu 37.de aldilar bebegimi minikti . Alakasi var midir bilmiyorum. İkinci hamileilige engel degil ama eger hamile olursan tekrar hamilelik boyunca igne olmam gerekecek
ellag nilosmomy Merhaba öncelikle geçmiş olsun şu an daha iyiyim şükürler olsun hala iğne kullanıyorum ilk 15 gün sabah akşam Oskopar vuruluyordum daha sonra şu zamana kadar hibor 7000 lik vuruyorum günde bir defa. O şiddetli bacak ağrım geçti çok şükür ama arada çok zorladığımda yani yürüdüğüm de veya ayakta çok kaldığımda ağrılarım biraz devam ediyor ama şiddetli bir şekilde değil buna da şükür ediyorum açılıp açılmadığını bilmiyorum çünkü doktorum üç ay sonra gel dedi hani damarı açılsa bile bu iğneyi üç ay kullanacaksın öncelikle dedi Kasım’ın ortası gibi tekrardan gideceğim o zamana kadar iğneleri devam rapor vermişti çünkü oradan sağlık ocağına yazdırıp sürekli vuruyorum kendi kendime kasım da belli olup olacak açılıp açılmadı ama ilk zamana göre büyük bir gelişme var ve sürekli varış çorabı kullanıyorum.
ellag nilosmomy bu arada doğumu 18 Temmuz’da yaptım ilk başta doktorlar falan hiçbir şekilde tanı koyamadı 14 Ağustos gibi vs tanı konuldu o zamandan bu zamana kadar da yine kullanıyorum ilk başta yürüyemeyecek miyim gibi düşünüyordum seni çok iyi anlıyorum profiline girdim sen de zorlu bir süreçten geçiyorsun ben de ilk başlarda senin gibi benim gibi olan kişileri araştırıp SORULAR soruyordum sürekli ama hepsi geçecek inan bana güven. Yürümeye başlıyorsun ilk başlarda biraz aksayarak yürüyorsun ama zamanla düzeliyor yani bebeğim şu an üç aylık oldu ilk 45 gün yanımda birileri vardı daha sonra süreçle beraber tek başıma ilerledim ayağımı dinlendiriyorum yüksekte tutuyorum yürüyorum geziyorum bu arada öyle beni engelleyen bir durum yok şükürler olsun aklında büyütme kesinlikle şifa dile güzel düşün güzel olsun.