Huma_kus34 Ev sahıbı kırayı 25 bın yaptı kutu gibi genıs olsa yıne iyi başka eve bakayım dedim ay ev kiraları uçmuş gitmiş en metruk ev bile 18 20 bın arası yuh gercketen ev almaya kalksak üstüne çok ödeme çıkıyor sizin ev kiraları ne durumda
senanrkay Huma_kus34 şuan 23 bin veriyoruz ama ev sahibi kendi oturacağı için çıkartıyor evden. Kağıthane çevresi 30 binden aşağı kiralık daire yok 🥲
momas Huma_kus34 oturduğum sitede 2+1 ler 35-40 bin olmuş. Ben 1+1 deyim 2 senelik kiracıyım 16 bin veriyoruz (evin birde deposu var ama) ama şu an yeni girsek 1+1 e 22 bin civarı… çok çok fazla ve şehre uzağız 2-3 otobüs hattı var o da saatte 1 defa yani hani merkezi yerde değil. Ama etrafı sessiz sakin diye kiraları uçuruyorlar işte.
oylesinebiri__ Huma_kus34 1 salon 2 oda metre kareyi tam bilmiyorum ama mutfağı küçük tezgahı kırık mutfağın banyo milattan kalma
Huma_kus34 senanrkay ay allahım ne olucak böyle fahi fıyatta kıralar ne alıyoruzki ne verelim bıze bırsey kalmıyo gercketen 🙂↔️
bgkrkmz Huma_kus34 20 bin ödüyoruz 🥺 Ankara da 3+1 TOKİ de biz taşındık kiraları arttırdılar suan 25/30 sanırım 🤦🏻♀️
asrinhatasi Huma_kus34 trabzon’da eski kiracıydık 13bindi. Bu ay elazığa taşınacağız. 20bine zor bulduk. Çevrede 25 30 hep kiralar. Trabzon’daki evi de ev sahibi 25ten aşağı vermez gibi. Hakkımızda hayırlısı valla çok uçuyor kiralar.
Deletedmom_897 Huma_kus34 Allah yardımcınız olsun yaa en kısa zaman da hayırlısı ile oturacagimiz evler nasip etsin .Bizim de bugun belli oldu 11bin den 15 bin yaptık şükür 🌸
Huma_kus34 Deletedmom_897 ya amın amın ınsallah em kısa zaman alırız rabbım nasıpmetsın evsızlık çok kötü cıdden arabasızlık tmmda evsızlık zor
canseltkn Huma_kus34 eskı kıracıyız evım eski değil normal 2+1 6bındı 11 bın yaptı şükrettim valla insaflı ev sahıbım var resmen