yagmur35yy aley01 onu atiyolarda koli bandı birazdaha yapışkanlı ondan yapamayan bebislerde var denendi 🤣
aley01 sumeyye199i benimki de öyle uykuya emerek geçmesini geçtim gün içinde hep meme de gece saat başı uyanıyor tükendim
aley01 pozitifanne06 ailem yuzalta oturduğum yerde hiç tanıdığım yok yaşıtım yok yüksek katta oturuyorum asansör yok heryer yokuş çocukla çıkamıyorum evde kaldım yaa yoksa dışarda olsam bende belki daha kolay olur
aley01 karimle sabır taşı aktarda satılıyor suya karıştırıp göğsünüze sürüyorsunuz iğrenen almayanlar var siyah oluyor kokusu da kötü
Acargun karimle ben bilmiyorum ki arkadaşımın aktarımı idibir araştırın isterseniz memeye dürülen bir şey olmalı..
aley01 aycazafermom kilosu boyu iyiyse doktorada danışın tabi bence bırakılabilir uyku dğzeni ve iştah aşısından ben o yüzden bıraktırmaya çalışıyorum
aley01 Goknazz evet yaa ama işe yaramadı ilk ağladı sonra emdi nasıl birşey bu anlamıyorum nasıl yapıcam yaa :( saç koydum saçımı tuttum daha doğrusu meme üstüne ilk bi iğrendi ama sonra saçlarımı tuttu çekti emmeye devam etti