1momm2baby Kızlar kullanan var mı memnun musunuz bir de en önemlisi kaç aya kadar kullandınız ? Ne kadarlıkken sıgmamaya başladı ?
gizememre 1momm2baby 1 aylık olduğu gündem itibaren hareketlenip oturana kadar kullandım ben gayet memnundum
Bebislerhakkinda 1momm2baby emekleme başlayınca durmuyorlar daha oyle düşün yani ortalama 7 8 aylıkken kullanımı bitiyor diyebilirim
birerkekbirkizannesii 1momm2baby 7 aya kadar her gün her sanıye kullandım 7.5da kendını attı düştü kaldırdım ama 7 aya kadar o olmasa ne yapardım bılmıyorum iyiki almışım ozellıkle ilk 6 ay kurtarıcı
gizememre 1momm2baby evet elele dormire kullandım yok kızım uzun bir bebekti boy konusu sıkıntı olmadı
murek Doğduğundan beri kullandım çok sevdi hep onda uyudu bende şuan var isterseniz satabilirim uygun bir fiyata
1momm2baby murek yaa ürün de bir sorun var mı her şeyi aktif çalışıyor mu ? Ve fiyatına ne kadar diyorsunuz
gizememre 1momm2baby şu an 11 aylık koysam hala sığar sadece ayakları biraz dışarı da kalır 10 buçuk kilo
Bebislerhakkinda 1momm2baby uyku saatlerinde odaya götürüp yanımıza yatırarak uyuttuk 7aylik olunca ,sallamaya alıştırmayın 🌸 7ayliga gelene kadar kucağımızda sallayarak uyutuyorduk
mucize0135 Oğlum kolik bir bebekti 3 ay boyunca kullanamadık hep ağladı. Kolik bebeklerde sağa sola değil de aşağı yukarı olanlar etkiliymiş.Gaz sıkıntımız geçince kullanmaya başladık.
1momm2baby mucize0135 manuel bir anakucagı var onunla uyuyor ama bıraktığım an 5 dk içinde uyanıyor eşim evdeyse uyandıkça sallıyor ve 1 saat uyuyor haliyle tek olunca hiç bir şey yapamıyorum 🥺
1momm2baby birerkekbirkizannesii kız bak cok arafta kaldım . 3 aylığız ama azıcık tombiş 🫠 3 ay için değer mi acaba ? Bir de kemeri yok muuu nasıl attı kendini minnoş 🥹 en korktugum şeydir