ikibaloglanannesi Feyzosumunannesi 30 aylık olan oğlum anneme aşırı düşkün. Bıraksam aramaz beni. Hatta annemlere gittikçe hep annem ile yatıyor😂 Küçük oğlum 4 aylık ama o da anneme düşkün gibi. Çünkü geçen anneme kalmaya gittim sürekli anneme gitmek istiyordu😂
2ogullu1anne Evde bana düşkünler.Annemlere gittiğim zaman büyük teyzesine ve dedesine.Küçük anneme ve babama.Beni sormazlar bile.
Atailknur Feyzosumunannesi ikimize de düşkün evde dibimden ayrılmaz. Ama baba işten geldiğinde yada haftasonu babasından ayrılmaz eşim onunla benden daha fazla oyun krup oynar gezdirir.
Dfncgdm2022 Feyzosumunannesi bana duskundur ama babasına resmen asık desem yerıdır herseyını babasıyla yapar 🥰
incirreceli_06 Feyzosumunannesi valla annemgile giderken bana düşkün ama eşim tarafına ya da babasının yanına giderken beni gözü bile görmüyor 😒
ebraraslanates Feyzosumunannesi ben çalışıyorum oğluşuma anneannemiz bakıyor o yüzden en çok ona düşkün işten dönünce bana gelmek istemiyor resmen bazen moralim çok bozuluyor ama demekki çok iyi bakılıyor diye içimi rahatlatıyorum 🙈
aslanmomy Feyzosumunannesi banada babasınada düşkün dayı dede anneanne biri arabayla giderse herkese düşkün oluyor 😂😂😂