Karaaslan2 Mrv14 ya en merak ettigim. Tuvaetleri bizim ev tipi degil dimi kucuk tuvalettir ???? Go4rdunuzmu hiv iceri girip
Usnac1995 Karaaslan2 Ben gördüm, oğlum 98 cm falandı oyun grubuna gidiyorduk. Tam poposuyla aynı yükseklikteydi. Yani oturup az geri çekmesi lazım kendini. Görseli var size özelden atayım
balkizimcicekkiz Mrv14 3 yaşındaki çocuk poposunu kendi temizleyemez ki zaten belki üstünü indirip çekebilir ama poposunu temizleyemez temizlemek istese bile yeterli yapamaz ellerine felan bulastirabilir o elle de her yere ellicek daha sıkıntı
balkizimcicekkiz Mrv14 3 yaşındaki çocuk poposunu kendi temizleyemez ki zaten belki üstünü indirip çekebilir ama poposunu temizleyemez temizlemek istese bile yeterli yapamaz ellerine felan bulastirabilir o elle de her yere ellicek daha sıkıntı
Mrv14 balkizimcicekkiz evet alıştırmaya çalışıyorum elime bulaşır diye korkuyor umarım yardımcı olurlar ya da zamanla alışır
Karaaslan2 Mrv14 valla 4 gizlr naslasinlar tarih bellimi buarada ne zaman acilicak kreşimiz 8 eylulmu acaba