Linamerve Merhaba 3.5 aylık kizim var ne gunduz ne gece düzenli bir uykusu yok. Hatta gece uykusuna gecisimiz işkence. Sanki dövüyormuşuz gibi ağlıyor . Derman kalmadı bende. Ayakta besikte kolda sallıyorum yok farketmiyor uykuya geçmesi sorub. Uyanması apayrı bir sorun. Yardımcı olur musunuz?? Huysuz kizima nasıl uyku düzendi kurayım
GramPozitifBakteri Linamerve 1.5 saatte bir falan uykusu gelir onun karninin tok olduguna eminsen bitane ninni belirle onun icin ayni saatlerde ayni sekilde uyutmaya calis..benim ki memede uyuyodu dengesiz dengesiz e mide rahatsiz ediyodu sonra uyaniyodu yarim saate varmadan geceye gecisimiz 3 4 oluyodu ben boyle yaptim :/ max 2 saatte bir uykusu iyice gelmis oluyo sadece kollarini kundaklayip ninnisini acip salliyorum ayagimda direniyo tabi ama eskiye gore daha az direniyo en azindan..her cocuk baska tabi fikir benimki sadece
Sydagl Linamerve kendi yediklerini kontrol etmeyi denermsn. Mesela cay kahve cikolata cocukta uykusuzluk yapar.eger cok tuketiyorsan dengelemeye calis bakalim nasil sonuc verecek. Ha bir de bitki sayi ocmeni tavsiye ederim.insallah isine yarar
Minahanzade Linamerve Bebekler öğrenilmiş çaresizlikte çok strese girerler. Farklı yöntemler deneyebilirsiniz. Ninni söyleyebilir, ayak altına-beline-karnına masaj yapabilir yahut oyun oynayıp saatin biraz daha geçmesini bekleyebilirsiniz. Mutlaka bir derdi vardır onu gözlemleyip çözerseniz daha rahat edersiniz. Yoksa da kolik bebek biraz sabredin 1-2 ay sonra bir rutin oluşturabilirsiniz. Yalnız bu sürede sakin ve sabırlı olmalısınız ki sizden pozitif enerji geçsin bebeğinize. Sağlıkla büyüsünler insallah 🌸
littleangel Linamerve biz de 2 aylığız , doğduğundan beri asla geceleri uyumuyor , sabah 7-8 olmadan dalmıyor 😔gazlı ve kolik bir bebek😔 Allah hepimize kolaylık versin ne diyim🤷♀️ Biz de çok yıprandık yorulduk artık .. inşallah düzene girer bian önce
Linamerve GramPozitifBakteri cok tsk ederin fikriniz için ben ayakta salladım ama bu sefer hic indiremiyorum ayagimdab lavaboya gidemiyorum dalamiuor en son care cingene salincagi kurduk onda bile sallayarak sürekli maksimum 1.5 saat
Deletedmom114 Günlük ılık duş, masaj, beslenme,gaz çıkarma, ve yarım kundak ile daha fazla ve huzurlu uyuyup uyandığını farkettiğimden beri bu rutindeyim canım 💁🏻♀️
cereninannesii littleangel benimde aynen öyle canım mesela dün gece 2 de uyandı sabah 8:30da uyudu 😭 artık gece olsun istemiyorum işkence çekiyorum resmen. Doğduğu günden beri böyle 4 aylık oldu ve hala daha böyle artık kafayı yedim çok gerginim hep bekle düzene girer dediler bekle kırkı çıksın yok böyle olsun dediler ama nafile 🤦🏻♀️denemedik yok bırakmadım ama yok... ne yapacam bilmiyorum şaştım kaldım bende
GramPozitifBakteri Linamerve sallanmak istiyo seninki de benim kiz gibi o zaman :( cok zor biliyorum valla Allah yardimcin olsun
Fistiklokum48 Bizde 3 ay 3 günlük olduk kızım iki gündür aynı sizin dediğiniz gibi çılgınlar gibi ağlayıp kendini parçalıyor uyumamak için , atak hesaplamaya baktım ataktayız ve fırtınalı geçecekmiş takvimde öyle diyordu rabbim yardım etsin cümlemize
littleangel cereninannesii 3. Ayda geçer diyorlar ama yok kalmadı benim de umudum 🤷♀️😔gece olmasını istemiyorum , artık bebeğe yansıyor gerginliğim , geceleri ona kızarken buluyorum kendimi 😔cidden bunu yaşamayan anlayamaz çok zor çok 😔
cereninannesii littleangel yok bacım ne üçü ne dördü... Bende bazen kızıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum gerçekten seni anlıyorum.. Allah yardımcımız olsun elbet geçecek bu günler diye umut ediyorum sadece.. saat 4;31 biz hala uyanığız 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️