perla_ Mamalogy umarım gerçekten en yakın zamanda dostum diyebileceğim birisi çıkar karşına benim de burada çıkmış tı
perla_ LezizeNine ve çok doğru demiş biliyor musun bu devirde hiç kimseye güven olmuyor şu an anladım yani eşlerine bile Güvemeyen var İnşallah canım en güzel şeyler karşımıza 🥲🫂🥹🥹🫠
binnur37 perla_ Başın sağolsun 🤲 Annemin halasının gelini var biz samimiyiz herşeyimi bilir 9 10 yaşındaydım biz onun çocuklarına baktık büyüdüm birbirmize arkadaş olduk dost olduk ben 31 yaşındayım o 45 🫠
perla_ binnur37 aşkım dostun yaşı olmaz sadece ona güveniyorsan hiçbir sıkıntı olmaz Allah bozmasın inşallah sizi 🫂🫂🫂🫠🫠🫠
perla_ tahin evet burada yargılamadan seni anlayan birçok insan var çünkü bir çoğu bunu yaşamış Rabbim bozmasın sizi ömür boyu mutluluklar diliyorum size 🫂🫂🫂🫂
perla_ Muhammet bazen olmasa da oluyor biliyor musun işte bazen insanlar yok keşke bir dostum olsa da derdimi anlatsam dediğim 🥹🫂🫂
Muhammet perla_ senin postu görünce bikere daha çarptı suratima tokat gibi yanlız oluşum anne baba eş var ama sanırım derdini anlayan seni dinleyen dinlemek çok önemli beni canı gönülden hiç dinleyen olmadı
GezginPaNDa perla_ can dostum da var ama dertlerimi önce eşime anlatırım. Sonra dostlarıma . Gerçi dert anlatmayı cok sevmem