Bugrazehra21 Ya en iyi pişik kremi hangisi sudocrem kullandık doğduğundan beri geçiriyordu şimdi dişten ishal olmuştı pişiği gecmedi ne önerirsiniz
Tugceeeee12345 Bugrazehra21 valla benimkide çok pişti sanırım trivazol du ismi tam hatrlamıyorm o geçirdi 2 gün sürdüm bitti çok şükür
Deletedmom73 Bugrazehra21 gelir insallah baska bişe kullanmadığım için fazla bi önerim yok ama doktor vermişti bize. Muslera sudocrem fayda etmemişti.
Aynur83 Bugrazehra21 desitin kullanın ben mavi olanını kullanıyorum birde en etkili mor olanı var deneyin
Ddemirden Bugrazehra21 bizdede öyle olmuştu meğer mantarmış ağzındada pamukçuk vardı o yüzden antibiyotikli bir krem vermişti doktorumuz 1 hafta kullandık
Tugceeeee12345 Bugrazehra21 devamlı kullanım için zaten yanlış çünkü kortizonlu bir krem onu 1 yada 2 gün kullan sonradan diğer kreme devam
Ddemirden Bugrazehra21 birşey mantarı diyorlar ağızdaki beyaz pamukçuk dedikleride bu mantarmış zaten doktorumuz öyle demişti
Aynur83 Bugrazehra21 Amerika’da bunu kullanıyorlar sizde deneyin isterseniz bn kullanıyorum bezden ötürü oluşan kızarıkları bile geçiriyor
Zeynoasya Bugrazehra21 valla canım ne yalan söyliyim o kadar kortizonlu pahalı pahalı markaların pişik kremlerini kullandım hiçbiri fayda sağlamdı en son arko kullandım şok oldum 2 günde geçirdi zaten arkasında da yazıyor bebeklerin pişiklerin de güvenle kullanılır diye bi dene bence💫