bbusrauckun Kızlar benim anne yanı park yatağım var. Annem ve kayınvalidem dönüşümlü olarak kalıyorlar bebeğim 13 günlük. Uyutmaya vs yardımcı oldukları için yatağı salona koyduk ben bi koltukla kalan kişi bir koltukta yatıyor. Ama ben eşimle yatağımda yatmak istiyorum. Geceleri zaten saat başı ya da 2 saatte bir uyanıp emziriyorum. Bebeğim salonda kalsa ben yatağımda yatsam bebek etkilenir mi acaba? Yatak odasına kırkından sonra almayı düşünüyorum belki uykusu daha fazla olur diye şimdi alsam annemler uyanmaz yardımcı olamaz diye düşünüyorum ama ayrı yatmakta vicdanım el vermiyor napsam bilemedim
bloommom bbusrauckun doğumdan öncede sonrada yatağımı hiç ayırmadım bebeğimde 6. Aya kadar hep bizim odada uyudu
mrscakir bbusrauckun niye yatağı salona aldınız ki size yardımcı olan kişi salonda yatsın siz eşinizle yatak odasında yatın beşiğiniz de yatak odasında bebeğiniz de yanınızda olur. Gece bebeğiniz nasıl bilmiyorum kendi bebeğimden yola çıkarak konuşabilirim sadece ama emzirip yatırıyorsunuz zaten. Yardımcı olan kişide salonda dinlenmiş olur en azından gündüz size daha iyi yardımcı olur gündüz de siz dinlenirsiniz. Ben yatak odasından beşiğini hiç çıkartmadım şuan 6,5 aylığız hala aynı rutinde devam ediyoruz ☺️
ertonunannesi23 bbusrauckun yani neden böyle yatıyorsunuz anlamadim benimde annem ve kayınvalidem kaldı sadece 10 gün kaldılar ve gittiler ben istedim gitmelerini 🤣 ben eşimle yatağımda yattım bebekte bizimle yattı park yatağında . 2 saate bir alarm kuruyordum geceleri emzirmek için oda zaten uyanıyordu 1 buçuk 2 saate bir geceleri ağlayınca zaten kalan kişide duydu yani salondan 🤣🤣🤣sizde böyle yapın eşimden bir gece ayrı yatmadım
ertonunannesi23 bbusrauckun ve size yardım eden kişilerde dinlensin bir zahmet insanlar uyusun geceleri ben hiç kaldırmıyordum onları kendim emzirip uyuyordum ve böyle kendim yapınca daha çok alıştım cesaretlendim kendim tek kalmaya
bbusrauckun ertonunannesi23 zaten onlar bir hafta bir hafta kaldığı için dinlenmiş oluyorlar. Sizin bebeğiniz alarm kurduğunuza göre kendisi uyanmıyordu. Benimki sık sık ağlıyor geceleri uyutması zor oluyor . Bende malum günde 2-3 saat uyuduğum için hemen bebeği duyalım diye salonda yatıyoruz. Zaten annelerde sürekli gece sen sadece emzir biz uyuturuz diyorlar. Her bebek aynı değil maalesef
mamado bbusrauckun yanından ayrılmayın bebeğinizin. Başkası ağladığını duymaz siz aaa dese uyanırsınız. Ya siz de koltukta yatın ya da bebeğinizi yatak odasına götürün. Mantıklı olan yatak odasında yatmanız, alarm kurarsınız eşiniz de kontrol eder sizi uyandınız mı diye düzeni sağlarsınız bu şekilde.
atarepla Annelere gece eziyet etme bence ya. Gece sen ve eşin ilgilenmeli, beşiği yatak odasına alın. Gündüz de sen dinlenirsin anneler yardım eder.
bbusrauckun atarepla eziyet olmuyor onlara kendileri istiyorlar zaten 1 hafta arayla kaldıkları için dinlenmeye vakitleri oluyor. Gece sürekli benim kucağımda zaten emzirirken vs. hep uyuyorlar eziyet olarak görmüyoruz biz
seyma10 bbusrauckun benimle birlikte oturma odasinda uyuyor eşim yatak odasinda ailem veya arkadaşım gelirse sadece gidip orda uyuyorum 16 aylik birakamiyorum tek yatak odamiz da cok rutubetli
suheyla92 bbusrauckun dogumdan sonra esimden baska kimseye ihtiyacim olmadi yatili istemedim kimseye emanet etmedim ve bebegimi yanimdan ayirmadim. Bence siz de oyle yapin kendinize guvenin. Bebeginizin sizin kokunuza ihtiyaci var kaynana ya da annenizinkine degil.
seyma0661 bbusrauckun ilk 20 gün filan gece 12 de son emzirmeyi yapıp anneme veriyordum reflü yatağında yatıyordu zaten 4-6 saat filan uyuyordum annemde sağdığım sütü veriyordu ama yatağı hiç ayırmadım bende ayrılmadım. diğer saatler yanımdaydı
bebeklihomee bbusrauckun Benim yanımda ilk sekiz gün annem ve kayınvalidem dönüşümlü olarak kaldı. Annem kaldığı zaman yatak odasında beraber yattık yataş junoda yattı bebeğim. Eşimde diğer odada yatıyordu. Kayınvalidem kalınca ben yatak odasında tek yatıyordum onlar salonda bebeğimle kayınvalidem biraz pimpirikli olduğu için kusar vs diye başında uyumadan bekliyordu ben 2 saatte 1 kalkıp onların yanına gidip emzirip geri yatıyordu ama beni inanılmaz yormuştu. Daha sonra eşimde yatak odasına geldi biz beraber yatmaya başladık bebiş de bizimleydi. O zamandan beri ayrılmadık eşim ben çalışıyorum vs diyip başka odayada gitmedi.
Mamalogy bbusrauckun annenlerin de gece uyanması biraz gereksiz değil mi ? Bence bebek sizinle yatak odasına gelmeli
bbusrauckun [silindi] sırf gece uykusuna yardımcı olmak için burdalar zaten gündüz bende uyumadığım için dinlendiriyorum onları .Ayrıca sorum bu değildi sırf insanın moralini bozmak için saçma sapan cevaplar vermeyin.
newwmommy bbusrauckun benimki de 10 günlük bend yatağımı ayırmadım eşimle yatıyorum ve bebeğim de park beşiğinde yatıyor sonrası ne olur bilemiyorum
aydint bbusrauckun bu işin gecesi gündüzü yok,yanınızda kalma amaçları size destek olmak her konuda yardımcı olmak,gerek bebeğe gerek ev işlerine gerek sizin psikolojiniz için tek kalmamanız için, gündüzde uyumanızı tavsiye ederim
ecempeker bbusrauckun doğdu doğalı bizimle odamızda yatıyor hiç ayırmadık yatağınada alıştırdım daha iyi oldu