morenica şimdi; sağım yapmak size kolaylık sağlayacağını düşündüğünüz ama iş meme reddine dönerse acayip külfetli bir iş ki allahım keşke emseydi de sağım yapmak zorunda kalmasaydım derdiniz bunu sağarken bir memesini yara yapmış bu sebeple 2 gündür sağımda yapamayan bi anne olarak yazıyorum.
Benim sağım yapma sebebim de, bebeğimin meme reddi ve birazcık daha anne sütü alabilmesi için kendimi parçalamam.
Evet ben hiç bi konuda kolayı seçmem, bu konuda biraz kendime karşı acımasızım, dinlenmek için sağım yapmayı evet kolaya kaçmak olarak görüyorum ama akabinde yaşayacaklarınız daha zor olacaktır. Tecrübeyle sabit.
Bikere bukadar insan boşuna delirmedi derken niyetim kötü değildi. Burdaki içeriklerin çoğunda görebilirsiniz “bebeğim saat başı emmek istiyor ” benzeri çare arayan yorgun anneleri. Yani emxirmek böylt bişey bunu kastetmek istemiştim.
Keşke benimde bebeğim emmek isteseydi de mama vermek yada sağarak vermek zorunda kalmasaydım.
Bebeğiniz emdiği için çok şanslısınız. Bence tadını çıkarın.
Beni yanlış anladıysanız da lütfen kusura bakmayın. Zaten yorgun olan bir anneyi üzmek istemem