canimoglumy AtesPerisi hahahha etsinler bacım ya bunlar elleri ıslakken napıyo bilmiyorum. Sürekli havlu peçete de kullanılmıyo kiii
canimoglumy AtesPerisi hahahha etsinler bacım ya bunlar elleri ıslakken napıyo bilmiyorum. Sürekli havlu peçete de kullanılmıyo kiii
AtesPerisi Canım kızlar şimdi okudum yorumlarınızı çok sağolun birazcık olsun motive oldum sağolun 😍🥰
[silindi] simseklivekalpli bu kafaya kolay gelmedik knk adlarını at da üçer beşer nasiplenelim hahsgg
[silindi] simseklivekalpli ve acı bir güne dönüştü 🚬 canı sağ olsun misafir çocuklarına bişey bırakmamış onlar gelince de diğerini kemiriler takım olur hahshdh
yagmurkokusu_ helloandmom teşekkürler çok tezgahın üstünde birşey sevmiyorum bazen çaycıyı bile kaldırıyorum yağdanlıkları da böyle düzenli duruyor.
mamaisqueen AtesPerisi mutfağınızda bir şey yok bence herkes bunda hemfikir, sadece tezgah üstünü boşaltmanız gerektiğini söylemişler bence de öyle
mamaisqueen AtesPerisi bulaşıklığın ebem dedem zamanı mı olurmuş be konuşmak için konuşmuş resmen gayette bildiğin tel bulaşıklık işte o ebem dedem zamanından bişey görmemiş
AtesPerisi mamaisqueen Valla bende şaştım kaldım demekki ebesi de benim bulaşıklıktan kullandığına göre bu iyi biliyor iyi tanıyor ebesini tövbe tövbe yoruma baksana bacım gel de sinirlenme