1mom1baby Deletedmom73 çorbanın yemeğin içine ufak ufak koyun anlamadan yer bide dişi kasinirsa ekmeğin sert yerinden verin ben alıştırmak için değil dişini kaşısın diye veriyodum ekmek yemeye alismisti
Jelibon88 Benimki 8 aylik versem yiyor hemde bayila bayila ama ben korkuyorum bogazina takilir diye şu bebekler için olan ekmeklerden vermeyi düşünüyorum ben belki sizinkide sever
Deletedmom73 Jelibon88 benim ki civciv beslşyor gibi bi cimdik kendi yiyor bi cindik yere atıyor ☺️ Ev süpürmekten hal kalmadı 😀
Deletedmom73 Thesra ayy masadan alana kadar ağlıyor baska bişe yemek istemio. Nasıl da almıs anadolu genlerini 😂😂
Jelibon88 Deletedmom73 ama çok tatli değillermi Allahim akil vermişte kendilerini beslemeye çalişiyolar 💓💓
Deletedmom73 1mom1baby anlasa da anlamasa da yiyo valla sapur supur ☺️ Dediğiniz gbi biraz da diş kasıyor acıkcası
Deletedmom73 Jelibon88 hem de baldan tatlılar masallah hepsine🥰 herkes ekmek derdinde büyüğünden küçüğüne 😬
Nyr195 Thesra benimki 7bucuk aylık alttan 2 dişi var ekmek için erken mi acaba versem eline dişleri çok keskinya büyük koparirsa yaa😊😂