Gamzelikiz_34 Sogukbaklava normalde bekarken hiç dinlemezdim eşim sağ olsun onunla beraber dinlemeyi çok seviyorum ve eski şarkıları çok seviyorum🥹🥰
3erkekannesi__ Gamzelikiz_34 balerina kapicino Kapicino assasino Tralelo tralala Lila lila Beynimde çalan 😅😅
Gamzelikiz_34 3erkekannesi__ kız şimdi beddua etmeyeceğim yemin bile lanet olsun onlara kız vallahi benim evde var ya eksik kalmıyor ya ben kızdan bıktım artık ikidebir aynı şeyi dinlemekten saçma şeyler çıkartmışlar😬😁😁😁😁😇😂😅😅😅😅😅😅
_Hera Gamzelikiz_34 Gittim, baş edemedim, kaldım, geçinemedik Beni sevmeyi hiç denemedin, yalan değil Lanet olsun kalbime, bitürlü bitiremedim Hayaline asık oldum ben, sana değil 🎵🎶🎵🎶🎵🎶🪕🎙️
_Hera Gamzelikiz_34 ayy evett yeni nesil sanatçılardan sevdiklerimden birkaçınin içinde. Beni hemen havaya sokuyor 😂😂😂
Gamzelikiz_34 _Hera vallahi çok güzel sesi var yani becerikli bir çocuk eşime söylerim eşim çok kıskanıyor😁😁😁😁😁
_Hera Gamzelikiz_34 hahahs bende sesli söyleyince hayırdır kime aşıktın unutamadın falan diyor ah bu erkolarr sjajsks
Gamzelikiz_34 _Hera bu adamlar hep aynı mı ya cidden benim adamda hemen şüpheleniyor yok diyor birisini mi düşünüyorsun yok ona aşık mı oldun hemen kıskançlık içerisinde bir de çok kıskanıyor ben o kadar kıskanç değilim yerine göre deli eder adamlar😁😂
-sevimlipolyanna- “Onların her biri aç kötü kurtlar uyma sen onlara kış kış kış 🤣” Favori şarkım kdkdkdkkd
Mariposa Gamzelikiz_34 Kara uzum habbesi Le le le le canim Gonlum sevmez herkesi Esmersen guzelsin (sarisinsin mavi gözlüsün ) 😁
Mariposa Kirmizi balık golde Kıvrıla Kivrila yuzuyor Balikci haso geliyo Oltasini atiyor Kizmizi balik kac kac Kirmiİzi balik kac kac kac Favori sarkim