_Hera Kızlar kizim 5 aylık. Hangisinden almalıyım ? Munckhin pipetli mi ? Avent eğitici damlatmaz bardak mı (biberon sekilinde olan) ?
myangelson _Hera arkadaşım avent kullanmış da memnun değildi alıştırma bardağı olandan benim de bebeğim küçüktü o zamanlar hiç sormadım neden diye. Pipetli almıştı sonrasında
asrinhatasi _Hera biberon gibi olarak biz mamajoo kullandık. Akıtma yaşamamıştık. 1 yaştan sonra munchkin pipetliye geçmiştik.
[silindi] _Hera munchkin hem bebek hangi pozisyonda tutarsa tutsun su geliyor hem yavaş akışlı boğazına kaçmıyor hem damlatmıyor hem de yedek parçaları satılıyor
yavruaslanlar _Hera ben avent biberon orta akıs kullanıyordum akıtıyordu diye ya da su olabilir mamajo silikon uclu buda güzel
pantenkelebek _Hera evet pipetli 10 aylık da aldım ilk sulugu olduğu için onu çok seviyor yenisini almıştım yine 101 den onda pek su iciremiyorum illa ilk olan olacak şimdi 20 aylık 10 aydır aynı sulukla geziyoruz bırakmıyor
vecihi Avent pipetli kesinlikle önermiyorum. Bir süre sonra akıtmaya başladı. Ve yedek pipeti yok. Diş dönemi kemiriyorlar. Oioi pipet uyumlu olur dediler ama akıtma yaptı.
_Hera [silindi] teşekkür ederim yorumlarda hızlı akisli diye okudum bende ama sorun değil zaten bebeğim yavaş akışlı biberon sevmiyor çok sinirleniyor 😁