Gokturkmom İzmirde hissettik depremi çok kötü sallandık aşağı nasıl indiğimizi bilemedik Rabbim tekrarını yaşatmasın umarım can kaybı yoktur 🙏🏻
Gokturkmom simseklivekalpli amin 🙏🏻çıktık eve mecburen çok hazırlıksız yakalandım her ihtimale karşı küçük bi çantaya koydum bişeyler
Gzdzeynep Gokturkmom ben de izmirdeyim fena salladı ama çok kısa sürdü. 2020 deki deprem daha şiddetli ve daha uzun sürmüştü. Ben paniklemedim çocuklar da anlamadılar bişey ve korkmadılar. Eşim de uyuyordu içerde.
dogu2608 İstanbul Beykoz da hissettim bende. Daha 23 Nisan travmasını atlatamamışken. Birde bebekle tek olunca çok korkuyorum.
1prensh Gokturkmom bu 2.tramvam 23 Nisan depremini unutamamışken bide bu deprem küçük bebekle olunca insan daha çok korkuyor Rabbim beterinden korusun inşallah 🙏🏻
Gokturkmom 1prensh aynen öyle deprem olduğu an tek düşündüğüm oğlumdu farklı bi odadaydı nasıl gittim o an bilmiyorum kendimi onun yanında buldum 🥲
Mariposa Gokturkmom biz o saatlerde balikesirden yeni hareket ettik yolda oldugumuz icin de bsy hissetmedik 🙏 Allahim korusun hepimizi 🫀