Gamzelikiz_34 Sen benim en sessiz duaimsin, en gerçek yanım… Varlığın hayatımın en kıymetli hediyesi. Her anımda sen varsın, her nefesimde seninle hayat buluyorum♥️🗝️
akaneu Gamzelikiz_34 “Merak etme, kırdığın yerleri onarmak gibi bir niyetim yok. Sen böyle devam et, ben de yavaş yavaş seni unuturum.”
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Gamzelikiz_34 seni o kadar çok seviyorum ki yanımda olmadığın her saniye deli gibi özlüyorum🥹 iyi kimm,oğluşumun aslan babası😍
mihramomm1 “Sen hayatıma sadece girmedin; ona renk, anlam ve huzur kattın. Gözlerine bakınca dünyanın karmaşası susuyor, kalbim sadece senin sesini duyuyor. Seninle her şeyim tamam… ve ben seni her gün ilk kez sevmiş gibi seviyorum.” ❤️
mihramomm1 Gamzelikiz_34 Teşekkür ederim canım ❤️Biraz chatgbt den yardım aldım düzenleme de 🙈Sizin de mutluluğunuz daim olsun inşallah elleriniz kalpleriniz hiç ayrılmasın 🖤
Gamzelikiz_34 Tekbenimsucumguzelolmakdemi Rabbim mutluluğunu daim etsin Rabbim hiçbir şekilde ayırmasın 🥹🥰🩷şuhedam💞
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Gamzelikiz_34 amin özlemim aminn🥹🫶🏻 rabbim sizide bizide biran önce kavuştursun🤲🏻🩷
simseklivekalpli Gamzelikiz_34 çok hazırlıksız yakalandım 🤣 seni seviyorum reis biliyosun zaten 🤪 iyi ki varsın
Gamzelikiz_34 Dedektifgadget belki adama söylesen sana aşk sözleri söyleyecek senin yazdigina bakar mısın ne kadar kötü hüzünlü bir not şöyle gönlünden göre bir tane gönder gitsin🥰😂😅😁
Gamzelikiz_34 simseklivekalpli biraz nazlanıyorsun galiba 🥰😂😅 şaka yana da Rabbim ayırmasın mutluluğunuz daim olsun🩷